Sapphire anakartlar almaya değer mi?

Reaksiyon skoru
86
Bilgisayarım kötü bir sonla maalesef öldü yeni bir pc toplamayı düşünüyorum sapphire anakartlar gözüme battı asrock ile ortak üretim olduklarını gördüm ve asrock'un bazı modelleri 7800x3d/9800x3d işlemcileri sokette yakıyordu almaya değer mi sapphire modelleri?

Bilgisayarım kötü bir sonla maalesef öldü yeni bir pc toplamayı düşünüyorum sapphire anakartlar gözüme battı asrock ile ortak üretim olduklarını gördüm ve asrock'un bazı modelleri 7800x3d/9800x3d işlemcileri sokette yakıyordu almaya değer mi sapphire modelleri?
daha anakart piyasasında oturmuş ve işi bilen markaları almakta fayda var sapphirenin anakart ürettiğini yeni öğrendim bios sıkıntısı çıkabilir en iyisi daha bilindik modellere bakmak

Kendileri üretmiyor monster notebook gibi üstüne marka basıyor
büyçeniz ne kadar her bütçe için daha asus msi gibi markaların daha iyi kartları varken alınabilecek bir risk olduğunu düşünmüyorum

Bende b850m nitro+ modeli vardı dün iade ettim. Anakart güzel Allah var wifi type-c vs vs ama yazılımı pek iyi değil kasıyor. Ama biosu sade ve anlaşılır.
Mosfet soğutucuları büyük

Maxsun da piyasaya yeni girdi, bu modele de bi bakılabilir fiyatı uygun.

Geri