duhapolat
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Cidden fazlasıyla sorun varmış beni korkuttu şahsenArama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: sapphirevakasi
www.technopat.net
Cidden fazlasıyla sorun varmış beni korkuttu şahsenArama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: sapphirevakasi
www.technopat.net
Güzel kelimesine katılmıyorum.Sapphire güzel firma. Kalitesi biraz öbür Firmalara göre düşük olduğundan fiyat performans kartlar diye geçiyor sıkıntı olmaz olursa da garantiye verilir internetten aldıysan da 14 gün içinde iade hakkın var.
Her markada sorun yaşayanlar var. Aynı şey MSI da da mevcut Asus da da mevcut. Çünkü bu kartlar fabrika çıkışlı olarak hatalı gelebiliyor. Sapphire 10.000 tane kart üretiyor. 250 tanesi hatalı çıkıyor, bu 250 taneyi alanlar da şikayet edince sanki tüm kartlar sorunluymuş gibi çıkıyor. Çünkü kartında sorun çıkmayanlar gidip google'a kartımda sorun çıkmadı yazmıyor.Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: sapphirevakasi
www.technopat.net
Yalnız farkettiyseniz MSI, ASUS Vs. Markalarda sorun yaşayan daha az.Her markada sorun yaşayanlar var. Aynı şey MSI da da mevcut Asus da da mevcut. Çünkü bu kartlar fabrika çıkışlı olarak hatalı gelebiliyor. Sapphire 10.000 tane kart üretiyor. 250 tanesi hatalı çıkıyor, bu 250 taneyi alanlar da şikayet edince sanki tüm kartlar sorunluymuş gibi çıkıyor. Çünkü kartında sorun çıkmayanlar gidip google'a kartımda sorun çıkmadı yazmıyor.
O senin görüşün saygı duyarım. ama bana göre güzel firma.Güzel kelimesine katılmıyorum.
Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: sapphirevakasi
www.technopat.net
Mesela bak koskoca MSI'ı adeta gömmüşler. 5 üzerinden 1.2 yıldızı var. Bir çok kişi sorun yaşamış.Yalnız farkettiyseniz MSI, Asus Vs. Markalarda sorun yaşayan daha az.
Aynen öyle ya yemin ederim aynısını yazacaktım ağzımdan aldın kelimeleri resmen. Şimdi armor rx 570 ısınıyor diye msi kötü marka mı arkadaşlar ?Her markada sorun yaşayanlar var. Aynı şey MSI da da mevcut Asus da da mevcut. Çünkü bu kartlar fabrika çıkışlı olarak hatalı gelebiliyor. Sapphire 10.000 tane kart üretiyor. 250 tanesi hatalı çıkıyor, bu 250 taneyi alanlar da şikayet edince sanki tüm kartlar sorunluymuş gibi çıkıyor. Çünkü kartında sorun çıkmayanlar gidip google'a kartımda sorun çıkmadı yazmıyor.
Mesela bak koskoca MSI'ı adeta gömmüşler. 5 üzerinden 1.2 yıldızı var.
Onların hepsi Ekran kartı değil. Ekran kartı hakkında konuşuyoruz biz.Mesela bak koskoca MSI'ı adeta gömmüşler. 5 üzerinden 1.2 yıldızı var. Bir çok kişi sorun yaşamış.
https://www.sikayetvar.com/MSI-turkiye
Asusa bak 5 üzerinden 0.5 yıldız almış.
3-4 Konu derken?AMD'nin en büyük partneri, yılların markasını forumlarda açılan 3-4 konu ile mi kötülüyorsunuz gerçekten?
Hayır marka hakkında konuşuyoruz. Bir firma kaliteli ise her parçası kaliteli olur.Onların hepsi Ekran kartı değil. Ekran kartı hakkında konuşuyoruz biz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3-4 Konu derken?
Sapphire çoğunlukla Ekran kartı üretiyor. Ve ekran kartlarını kötü diyiyoruz markaya değil. ARMOR Serisi ısınabilir ama sadece "1" seri.Hayır marka hakkında konuşuyoruz. Bir firma kaliteli ise her parçası kaliteli olur.