isimsizüye
80+ Gold
Onları boş geç dostum 2 ci el Vega 56 bak derim.
Benim de tercihim 2060 olurdu hem RTX var hem driverları sorunsuz zaten arada uçuk bir fark yok AMD kullanıcısı olarak bu drşver sorunları bir yerden sonra çok sinirlendiriyor insanı r7 340 kullanıyorum.Hocam geçtiğimiz cuma 3000 TL ye yakaladım tam alıyordum. Sonra Nvidia nın bir takım özelliklerinden mahrum olmamak için 2060 a yöneldim. Bazı konularda 5600 XT güçlü ama ara sıra olan driver sorunlarıyla uğraşmak istemediğim için caydım ama indirimli 2060 bulamazsam pişman olacak gibiyim.
Aynen hocam benim tahammülüm olmaz sanırım. RTX 2060 bekliyor olacağım. Teşekkürler cevaplar için. Gayet ikna edici oldu.Benim de tercihim 2060 olurdu hem RTX var hem driverları sorunsuz zaten arada uçuk bir fark yok AMD kullanıcısı olarak bu drşver sorunları bir yerden sonra çok sinirlendiriyor insanı r7 340 kullanıyorum.
Bulunduğum şehirde 2. el vega 56 ya da 64 yok hocam. Şuan sıfır RTX 2060 bekliyorum bakalım.Onları boş geç dostum 2 ci el Vega 56 bak derim.
Ben de AMD kullanıyorum whql driver kullanıyorum 0 sıkıntı.Benim de tercihim 2060 olurdu hem RTX var hem driverları sorunsuz zaten arada uçuk bir fark yok AMD kullanıcısı olarak bu drşver sorunları bir yerden sonra çok sinirlendiriyor insanı r7 340 kullanıyorum.
Bazılarında çıkmıyor şans işi biraz bazı kişiler driver sorunlarında bilgisayar kullanmaktan soğuyorlar bazıları da sıfır sıkıntı kullanıyorlar.Ben de AMD kullanıyorum whql driver kullanıyorum 0 sıkıntı.