Neler Yeni

Sapphire nitro+ rx5700xt hakkında

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Neye dayanarak bunu diyorsun? :D teste bakarsan 74 derece olduğunu ve GP'nin testine bakarsan 71 derecede çalıştığını da görebilirsin eğer kasaya göre diyorsan o gün nito+ SE kullanan biri 87 derece görüyordu kasa yüzünden. ;)
.
INNO3D'yi attım sorunsuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD fanboys nedense okuma yazma ya bilmiyorlar ya da yarı kör falanlar orada indirimle "gaming gecesinde falan" diyor bir ara 4000'e dual evo modeli vardı.
AMD rakipleride bu sıcaklıkta çalışınca ISINIYOR oluyor!

Hyperion1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oğuzhan Çalışkan
Neye dayanarak bunu diyorsun? :D teste bakarsan 74 derece olduğunu ve GP'nin testine bakarsan 71 derecede çalıştığını da görebilirsin eğer kasaya göre diyorsan o gün nito+ SE kullanan biri 87 derece görüyordu kasa yüzünden. ;)
.
INNO3D'yi attım sorunsuz.

AMD fanboys nedense okuma yazma ya bilmiyorlar ya da yarı kör falanlar orada indirimle "gaming gecesinde falan" diyor bir ara 4000'e dual evo modeli vardı.
aynen bende orda gidip indirimsiz demedim zaten. nedense indirimli hallerinide sadece sen ve senin gibiler görüyor

• Üzgün
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
AMD rakipleride bu sıcaklıkta çalışınca ISINIYOR oluyor!
untitled-3.png

AMD rakibi hangi model bu modelin? (kartın demiyorum 2070s uper çok daha güçlü bir kart çünkü ve nitro+ oke iyi sayılır ama bu sıkcalıklarda çalışıyor zaten).

bxcvnb.PNG

aynen bende orda gidip indirimsiz demedim zaten. nedense indirimli hallerinide sadece sen ve senin gibiler görüyor
Çünkü gaming gecesinde hep bakıyoruz 5600 XT'ler 2000 TL'ye de düşüyor.
Kartta indirim olmuş olmamaış neden bu kadar zorunuza gidiyor indirim olması? D:

Son düzenleme:

Hitman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mehmet Feyzi SICAK

bu kart çok hoşuma gitti rx 5700xt kullanan varsa driverler hakkında beni bi aydınlatabilirmi
Bu kartın se modelini kullanıyorum. Son driver kurdum bir sorun ve sıkıntı yaşamadım. Karttan memnum. Güzel ekran kartı.

• Beğen

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Driver sorunuyla karşılaşma oranı çok fazla düşmüş durumda eğer içinize sindiyse alabilirsiniz 2070 Super gücünde bir karttır 2060 Super'de alabilirsiniz.
2070 Super mi? 2070 dersin anlarım da 2070 Super de demezsin

• Muhteşem

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı