Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB 4999 TL

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
Şimdi aradılar ürün stokta yok dediler ve 1.5 hafta sonra yollarız dediler bende siparişi iptal edicem şimdi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
İşte bu noktada amazon devreye girer. Her durumda müşteri mağduriyeti düzeltilir.
Amazon eski amazon değil maalesef rx 6600 aldım amazonun kendisinden 4 ağustosta geldi arızalı siyah ekran veriyordu sürekli değişim talep ettim. 11 ağustosta iadem onaylandı halen değişim ürünü tarafıma gönderilmedi. Kendi sattığı kartta böyle yapıyorsa pazaryeri satıcısında sorun yaşamanız durumunda memnun kalacağınızı ve ücret iadenizin hemen verileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Screenshot_20220814-104347_Amazon Shopping.jpg

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
Bu fiyattan 1.5 hafta sonra mı yollayacaklarmış ?
evet bekleticez dediler bende dolandırcılık felan olabilir diye düşündüm ve iptal ettim(şuan iptal onayı bekliyor). Çünkü 10 tane ürün vardı sipariş ettiğimde ve stokta yok dediler şimdi ? çok anlamsız .

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
İşte paranızı kullanacak satıcı her indirime inanmamak gerekiyor. 15 gün sonra ürünü göndermese dolar iyice artsa belki kartın fiyatı 6 bin üzeri olacak ucuz alacağım derken eldekinden olacaksınız.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
Sat
evet bekleticez dediler bende dolandırcılık felan olabilir diye düşündüm ve iptal ettim(şuan iptal onayı bekliyor). Çünkü 10 tane ürün vardı sipariş ettiğimde ve stokta yok dediler şimdi ? çok anlamsız .
Satıcıdaki tek yorumdada aynı olay

• Beğen
Reaksiyonlar: isra

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar. Fiyatı bana uygun geldi. Akakceden baktığımda 800-900 TL lik bir indirim var. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim.

Alıntıyı görüntüle
Satıcı güvenilir değil. Oyuncak vakası falan büyük ihtimalle ama alıp deneyin belki gelir.

Mantus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Samet KARACA
Amazon eski amazon değil maalesef rx 6600 aldım amazonun kendisinden 4 ağustosta geldi arızalı siyah ekran veriyordu sürekli değişim talep ettim. 11 ağustosta iadem onaylandı halen değişim ürünü tarafıma gönderilmedi. Kendi sattığı kartta böyle yapıyorsa pazaryeri satıcısında sorun yaşamanız durumunda memnun kalacağınızı ve ücret iadenizin hemen verileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
aynı üründen bende aldım 27 haziran da ürün wattman hatasından dolayı sürekli yeniden başlatıyordu ve dediğiniz gibi siyah ekran sorunu vardı. Garantiyle uğraşmamak için iade yapmıştım. 27 haziranda aldığım ürünü 25 temmuzda iade etmiştim.

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
Dün gece ben de görmüştüm ancak paylaşmamıştım satıcısından dolayı. Forumdan bu kadar çok şansını denemek isteyen olacağını bilmiyordum :D
Şunu da belirteyim, Hepsiburada, N11, Trendyol, Amazon gibi pazar yerlerinde siz sipariş verdiğinizde para pazar yerlerinin hesabında tutulur. en erken 14-15 gün geçene kadar yani sipariş sorunsuz tamamlanana kadar satıcıya para aktarılmaz. Bu satıcının sizin paranızı alıp işlemesi mümkün değil.

Gittigidiyordan en az 100 satış yaptım, bir kere bile param hesabıma 14 günden önce gelmedi. o 14 gün de alıcı ürünü teslim aldıktan sonraki 14 gün, yani ürün satıldıktan sonraki 14 gün de değil.

Teknosa vakası gibi (5.000 TL ye eski model monster laptopları satışa açmışlardı), pazar yeri teknosa, satıcı da teknosa olduğunda işleyebilirler belki.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Ulan nasıl kaçırırım her sabah kalktığımda direk bakıyorum bu çok kötü oldu ya