arkadaşın dediği gibi parası çok olan deneyebilir 20 gün içinde fiyatların sabit durma garantisi yokİşte bu noktada amazon devreye girer. Her durumda müşteri mağduriyeti düzeltilir.
arkadaşın dediği gibi parası çok olan deneyebilir 20 gün içinde fiyatların sabit durma garantisi yokİşte bu noktada amazon devreye girer. Her durumda müşteri mağduriyeti düzeltilir.
Amazon eski amazon değil maalesef rx 6600 aldım amazonun kendisinden 4 ağustosta geldi arızalı siyah ekran veriyordu sürekli değişim talep ettim. 11 ağustosta iadem onaylandı halen değişim ürünü tarafıma gönderilmedi. Kendi sattığı kartta böyle yapıyorsa pazaryeri satıcısında sorun yaşamanız durumunda memnun kalacağınızı ve ücret iadenizin hemen verileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.İşte bu noktada amazon devreye girer. Her durumda müşteri mağduriyeti düzeltilir.
Bu fiyattan 1.5 hafta sonra mı yollayacaklarmış ?Şimdi aradılar ürün stokta yok dediler ve 1.5 hafta sonra yollarız dediler bende siparişi iptal edicem şimdi
evet bekleticez dediler bende dolandırcılık felan olabilir diye düşündüm ve iptal ettim(şuan iptal onayı bekliyor). Çünkü 10 tane ürün vardı sipariş ettiğimde ve stokta yok dediler şimdi ? çok anlamsız .Bu fiyattan 1.5 hafta sonra mı yollayacaklarmış ?
Satıcıdaki tek yorumdada aynı olayevet bekleticez dediler bende dolandırcılık felan olabilir diye düşündüm ve iptal ettim(şuan iptal onayı bekliyor). Çünkü 10 tane ürün vardı sipariş ettiğimde ve stokta yok dediler şimdi ? çok anlamsız .
Satıcı güvenilir değil. Oyuncak vakası falan büyük ihtimalle ama alıp deneyin belki gelir.Merhaba arkadaşlar. Fiyatı bana uygun geldi. Akakceden baktığımda 800-900 TL lik bir indirim var. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar için paylaşmak istedim.
Alıntıyı görüntüleSapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
aynı üründen bende aldım 27 haziran da ürün wattman hatasından dolayı sürekli yeniden başlatıyordu ve dediğiniz gibi siyah ekran sorunu vardı. Garantiyle uğraşmamak için iade yapmıştım. 27 haziranda aldığım ürünü 25 temmuzda iade etmiştim.Amazon eski amazon değil maalesef rx 6600 aldım amazonun kendisinden 4 ağustosta geldi arızalı siyah ekran veriyordu sürekli değişim talep ettim. 11 ağustosta iadem onaylandı halen değişim ürünü tarafıma gönderilmedi. Kendi sattığı kartta böyle yapıyorsa pazaryeri satıcısında sorun yaşamanız durumunda memnun kalacağınızı ve ücret iadenizin hemen verileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
hocam satıcı işlemleri iptal ediyormuş zaten.Ulan nasıl kaçırırım her sabah kalktığımda direk bakıyorum bu çok kötü oldu ya