Neler Yeni

Sapphire Pulse Rx 6600 neden tercih edilmiyor ?

Kişisel yorumum sadece Furmark değerleri görebilmek açısından yeterli olmayacaktır.
Kart zaten 6600 vs. diyip alıp geçmenin bana göre çok mantığı yok. Sonuçta belli bir para harcanıyor, belki cebinden kısmak zorunda kalıyorsun vs.
Ayrıca maalesef günümüzde kötü niyetli insan çok, sistemleri zorlayan AAA bir iki oyunda 10-15 dk geçirir gerçek değerleri daha net görmeyi tercih ederim.
Hocam onun için evde test etmem lazım sanırım rdr 2 ultra ayarlara alır denerim 15 20 dk testleride yeni konu olarak atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sapphire kartlar güzel aslında bende kullanıyorum tek kötü yanı xfx gibi yanına ufak bi kart ismini belirten ışık atsalardı veya ona benzer bişey görüntü olarak baya güzel olurdu aslında (nitro serileri gibi olsun demiyorum ama ufacık bi gerekirdi bence) onun harici kasada çok sönük kalıyo
kısaca karttan memnunum tek sıkıntı 4 gb vram ☠️☠️☠️
6600 8 gb hocam ?

Sapphire kartlar güzel aslında bende kullanıyorum tek kötü yanı xfx gibi yanına ufak bi kart ismini belirten ışık atsalardı veya ona benzer bişey görüntü olarak baya güzel olurdu aslında (nitro serileri gibi olsun demiyorum ama ufacık bi gerekirdi bence) onun harici kasada çok sönük kalıyo
kısaca karttan memnunum tek sıkıntı 4 gb vram ☠️☠️☠️
Siz sanırım 6500xt felan kullanıyorsunuz o modellerde var 4 gb vram yanlış hatırlamıyorsam

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Faruk
çift fan model yük altında 75 dereceyi geçmiyor. Ben kullandım bi problemini görmedim uzun vadede ne olur bilemem ama sapphire markasını öneririm. Asus dual öneren arkadaşlar biliyormu acaba fan devri % 60 da çalısıyor ve 70 dereceye çıkıyor.
Sapphire fan devri % 35 - 40 da çalışıyor ve 75 derece gayet normal.
fan devrini arttırıp aynı sıcaklıkları alabilirsin

çift fan model yük altında 75 dereceyi geçmiyor. Ben kullandım bi problemini görmedim uzun vadede ne olur bilemem ama sapphire markasını öneririm. Asus dual öneren arkadaşlar biliyormu acaba fan devri % 60 da çalısıyor ve 70 dereceye çıkıyor.
Teşekkür ederim saolun hocam

rx 6700 modelinde bir sorun cektınızmı ? memnun olmadıgınız bir durum varmı ?

Son düzenleme:

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Yönlendirme de yapmak istemiyorum ama tercihim elden test ederek almak olurdu.
Ha elden alma imkanı yok o zaman uzaktan bağlanır veya canlı testler yaptırıp almayı tercih ederdim.
Ya da @torojan gibi güvenilir satıcıları tercih ederim. Kendisiyle ticaretim olmadı ama zamanında 3080 almak için biraz darlamıştım.
İlgili, yardım sever bir arkadaş.
Sağol dostum. <3

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mazlum Pınar
Sapphire F/P kartı ama diğer modellere göre bir tık daha fazla ısınıyor sadece. Aradaki fiyat farkına değer mi? İndirimden alınmadığı sürece değmez. Normal fiyatlarda aynı kartın bir üst modelini alacağıma giderim farklı modelin giriş seviyesini alırım daha iyi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam onun için evde test etmem lazım sanırım rdr 2 ultra ayarlara alır denerim 15 20 dk testleride yeni konu olarak atarım

6600 8 gb hocam ?

Siz sanırım 6500xt felan kullanıyorsunuz o modellerde var 4 gb vram yanlış hatırlamıyorsam
6500xt var hocam bende genel olarak pulse tasarımından bahsettim en başta sonrasında kendi deneyimimi aktardım

Sapphire F/P kartı ama diğer modellere göre bir tık daha fazla ısınıyor sadece. Aradaki fiyat farkına değer mi? İndirimden alınmadığı sürece değmez. Normal fiyatlarda aynı kartın bir üst modelini alacağıma giderim farklı modelin giriş seviyesini alırım daha iyi.
Anlamadım gitti bu kart bi bendemi ısınmıyor arkadaş furmark occt falan yapıyorum 61-62 arası 20 25 dk geçmesine rağmen testte

Bulut 77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bulutbayraktutuan
Pulse 6600 kullanıyorum. Furmark'ta 71 dereceyi geçmiyor. Sapphire ve AMD'ye biraz kötü bir algı var ve bu algıda kullanıcılar haklı. Ben memnunum.
Wattman varmı oluyormu bende hazır sistemde alacağım için sormak istedim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Bor4

80+ Bronze

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sogutmasi iyi degil diyedir

Doğru bulmuyorum, Sapphire pulse da giriş seviyesi olmasına rağmen tatminkar sıcaklıklar vardır ve genelde Sapphire fan hızını düşük tutar sessizlik odaklıdır azcık arttırınca zaten kart buz gibi oluyor. Nitro+ lara zaten denilecek bir şey yok çok iyi.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk

Bor4

80+ Bronze
Doğru bulmuyorum, Sapphire pulse da giriş seviyesi olmasına rağmen tatminkar sıcaklıklar vardır ve genelde Sapphire fan hızını düşük tutar sessizlik odaklıdır azcık arttırınca zaten kart buz gibi oluyor. Nitro+ lara zaten denilecek bir şey yok çok iyi.
bana göre sıcak asus dual rx 6600 rdr2de ultrada dahi bu sıcaklarda 59 derece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,395
Üyeler
162,682
Son üye
Rexeloz
Top Bottom