YokEdici123
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam onun için evde test etmem lazım sanırım rdr 2 ultra ayarlara alır denerim 15 20 dk testleride yeni konu olarak atarımKişisel yorumum sadece Furmark değerleri görebilmek açısından yeterli olmayacaktır.
Kart zaten 6600 vs. diyip alıp geçmenin bana göre çok mantığı yok. Sonuçta belli bir para harcanıyor, belki cebinden kısmak zorunda kalıyorsun vs.
Ayrıca maalesef günümüzde kötü niyetli insan çok, sistemleri zorlayan AAA bir iki oyunda 10-15 dk geçirir gerçek değerleri daha net görmeyi tercih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6600 8 gb hocam ?Sapphire kartlar güzel aslında bende kullanıyorum tek kötü yanı xfx gibi yanına ufak bi kart ismini belirten ışık atsalardı veya ona benzer bişey görüntü olarak baya güzel olurdu aslında (nitro serileri gibi olsun demiyorum ama ufacık bi gerekirdi bence) onun harici kasada çok sönük kalıyo
kısaca karttan memnunum tek sıkıntı 4 gb vram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz sanırım 6500xt felan kullanıyorsunuz o modellerde var 4 gb vram yanlış hatırlamıyorsamSapphire kartlar güzel aslında bende kullanıyorum tek kötü yanı xfx gibi yanına ufak bi kart ismini belirten ışık atsalardı veya ona benzer bişey görüntü olarak baya güzel olurdu aslında (nitro serileri gibi olsun demiyorum ama ufacık bi gerekirdi bence) onun harici kasada çok sönük kalıyo
kısaca karttan memnunum tek sıkıntı 4 gb vram