Malesef evetiyi de bu zaten bu fiyatlarda değil miydi ? hatta geçen aya kıyasla 1000 tl yükseliş var.
18 mart ve 20 mart arasında fark oluştu. Dünkü olayları ve doların yükselişini izlemedin mi? Akakçeye gir bütün ekran kartlarını ucuzdan pahalıya sırala bir incele.iyi de bu zaten bu fiyatlarda değil miydi ? hatta geçen aya kıyasla 1000 tl yükseliş var.
Ağzına sağlık paylaşımlar için teşekkürler. Forumda ürünler hakkında yorumlarda sıkıntı var zaten paylaşılan ürünü yorumlamak yerine onu alma sunu al onu bu para verilmez 1 tl verilmez 1 kuruş verilmez söyle leş böyle keş her konunu altında birsürü yorum var ürün hakkında yorum göremiyoruz saçma sapan model marka karalama bitmiyo. Üründen başka hertürlü hikaye anlatımı mevcut en güzelini yaptın iyi forumlar.İndirim konularında hep yazılan şeyler; ikinci elden bunu alırım. 3 ay önce fiyat böyleydi, 2 ay önce fiyat böyleydi. Daha iyi indirim gelir onu bekleyelim. Fiyat yüksek. Hatta kartın tipi kötü alınmaz diyenler bile oldu. Bu 7700 XT ile birlikte ekran kartı, hazır sistem, bilgisayar parçaları ile ilgili olan indirim konularımı sonlandırıyorum. Kimseyle bir sorunum veya küslüğüm yok. Bundan sonra fiyatlar daha fazla yükseleceği için konu sahibi olup boş tartışmalara girmek istemiyorum. Kendi ekran kartımla biraz oyun oynamaya ağırlık vereceğim. Oyunlarla ilgili indirimler bulursam paylaşırım onda sorun yok.
Katılıyorum eğer muadilinde sıfır olarak denk bir şey gösterebilirler ise konuşsunlar yada avantaj dezavantaj insanlar mal değil ikinci elde mutlaka uygun olanlar vardır ama adamlar sıfır almaksteyeninde morelini bozuyor.Ağzına sağlık paylaşımlar için teşekkürler. Forumda ürünler hakkında yorumlarda sıkıntı var zaten paylaşılan ürünü yorumlamak yerine onu alma sunu al onu bu para verilmez 1 tl verilmez 1 kuruş verilmez söyle leş böyle keş her konunu altında birsürü yorum var ürün hakkında yorum göremiyoruz saçma sapan model marka karalama bitmiyo. Üründen başka hertürlü hikaye anlatımı mevcut en güzelini yaptın iyi forumlar.
6600xt den geçilir mi? 9070 serisinin pahalı olduğunu düşünüyorum
Bu da bitince en ucuzu için 1000 lira fazladan ödeyeceksiniz. Göreceğiniz o.vay be 17.700tlye bu kart için sıcak fırsat konusu açılıyor daha neler göreceğiz acaba
ekran kartı ve psu nedir hocam6600xt den geçilir mi? 9070 serisinin pahalı olduğunu düşünüyorum