Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 7700 XT 12 GB 17.699 TL

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali nyx
iyi de bu zaten bu fiyatlarda değil miydi ? hatta geçen aya kıyasla 1000 tl yükseliş var.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,593
İsim
Diyarhan

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi de bu zaten bu fiyatlarda değil miydi ? hatta geçen aya kıyasla 1000 tl yükseliş var.
18 mart ve 20 mart arasında fark oluştu. Dünkü olayları ve doların yükselişini izlemedin mi? Akakçeye gir bütün ekran kartlarını ucuzdan pahalıya sırala bir incele.

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali nyx
iyide bu dediğin 7800xt,b580,9070/9070xt,5070/5070ti gibi daha üst ve yeni stok kartlara oldu 4060/4060ti/7600xt/7700xt ler genellikle aynı kaldı ki nasıl sıcak fırsat oluyor yükselmemesi onuda anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

demeye çalıştığın yükselmeden alın felan mı ? öyle ise bence sıcak fırsatlar şeklinde konu açmak yerine öneri şeklinde aç çünkü sıcak fırsat değil sessiz fırtına bu

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirim konularında hep yazılan şeyler; ikinci elden bunu alırım. 3 ay önce fiyat böyleydi, 2 ay önce fiyat böyleydi. Daha iyi indirim gelir onu bekleyelim. Fiyat yüksek. Hatta kartın tipi kötü alınmaz diyenler bile oldu. Bu 7700 XT ile birlikte ekran kartı, hazır sistem, bilgisayar parçaları ile ilgili olan indirim konularımı sonlandırıyorum. Kimseyle bir sorunum veya küslüğüm yok. Bundan sonra fiyatlar daha fazla yükseleceği için konu sahibi olup boş tartışmalara girmek istemiyorum. Kendi ekran kartımla biraz oyun oynamaya ağırlık vereceğim. Oyunlarla ilgili indirimler bulursam paylaşırım onda sorun yok.

İndirim konularında hep yazılan şeyler; ikinci elden bunu alırım. 3 ay önce fiyat böyleydi, 2 ay önce fiyat böyleydi. Daha iyi indirim gelir onu bekleyelim. Fiyat yüksek. Hatta kartın tipi kötü alınmaz diyenler bile oldu. Bu 7700 XT ile birlikte ekran kartı, hazır sistem, bilgisayar parçaları ile ilgili olan indirim konularımı sonlandırıyorum. Kimseyle bir sorunum veya küslüğüm yok. Bundan sonra fiyatlar daha fazla yükseleceği için konu sahibi olup boş tartışmalara girmek istemiyorum. Kendi ekran kartımla biraz oyun oynamaya ağırlık vereceğim. Oyunlarla ilgili indirimler bulursam paylaşırım onda sorun yok.
Ağzına sağlık paylaşımlar için teşekkürler. Forumda ürünler hakkında yorumlarda sıkıntı var zaten paylaşılan ürünü yorumlamak yerine onu alma sunu al onu bu para verilmez 1 tl verilmez 1 kuruş verilmez söyle leş böyle keş her konunu altında birsürü yorum var ürün hakkında yorum göremiyoruz saçma sapan model marka karalama bitmiyo. Üründen başka hertürlü hikaye anlatımı mevcut en güzelini yaptın iyi forumlar.

tekeya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tevfik Yağcı
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar elektronik donanım yazılım indirim
Ağzına sağlık paylaşımlar için teşekkürler. Forumda ürünler hakkında yorumlarda sıkıntı var zaten paylaşılan ürünü yorumlamak yerine onu alma sunu al onu bu para verilmez 1 tl verilmez 1 kuruş verilmez söyle leş böyle keş her konunu altında birsürü yorum var ürün hakkında yorum göremiyoruz saçma sapan model marka karalama bitmiyo. Üründen başka hertürlü hikaye anlatımı mevcut en güzelini yaptın iyi forumlar.
Katılıyorum eğer muadilinde sıfır olarak denk bir şey gösterebilirler ise konuşsunlar yada avantaj dezavantaj insanlar mal değil ikinci elde mutlaka uygun olanlar vardır ama adamlar sıfır almaksteyeninde morelini bozuyor.

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali nyx
bende sıfır alma meselesine katılıyorum böyle güçlü kartları ikinci elden almak mantıklı gelmiyor ve geçen kampüste bir abimizin yarım dönemini yaktılar zamanında ikinci el aldığı ürün çalıntı çıktığı için ve kanıtlayamayıp sicil yediği için(gerçi o tablet almıştı ama demek istediğimi anladınız) fakat bu tarz konuların öneri başlığıyla açılması gerek öneri mantığında güzel bir konu ama sıcak fırsat değil

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

agno

80+ Bronze
vay be 17.700tlye bu kart için sıcak fırsat konusu açılıyor daha neler göreceğiz acaba

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,166
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
vay be 17.700tlye bu kart için sıcak fırsat konusu açılıyor daha neler göreceğiz acaba
Bu da bitince en ucuzu için 1000 lira fazladan ödeyeceksiniz. Göreceğiniz o.

7700.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,051
Üyeler
170,295
Son üye
arslan6
Top Bottom