Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire Pulse RX6600 5549 TL Tekrar İndirim(HepsiBurada)

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
Bende sana diyorum ki en son bu fiyatı zaten hepsiburada yapmıştı. Konu başlığında ne yazıyor. Okuduğunu anlamıyorsun yoksa senin için konuya ekstra bilgi mi ekliyim ?
Kardeşim bende sana diyorum ki
Dünden beri incehesapta 5600TL olan ürünü
Bugün 5550TL'e düşünce neden indirim diye paylaşıyorsun

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,521
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sonra başlıyor forumda konular. Amd den bıktım falan fesmekan

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kardeşim bende sana diyorum ki
Dünden beri incehesapta 5600TL olan ürünü
Bugün 5550TL'e düşünce neden indirim diye paylaşıyorsun
Yok sanırım eklemem lazım. Bak konu başlığındaki ''Tekrar İndirim'' ve ''HepsiBurada'' yazmamın sebebi. Şu tarihteki fiyatı indiren hepsiburadaydı.
1662048550087.png

Yani bu fiyata inmesini ilk hepsiburada sağladığı için. Daha sonrasında stok kalmayıp veya indirimin sonlanmasından dolayı kaldırılıp tekrar bu fiyata indirildiği için Tekrar indirimi ve hepsiburada yazdım. O arada 31.08 tarihinde incehesabın indirim yapmasının bununla alakası yok. Anlatabildim mi ?

Böyle tek tek anlatmak gerekiyor sanırım.

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
Yok sanırım eklemem lazım. Bak konu başlığındaki ''Tekrar İndirim'' ve ''HepsiBurada'' yazmamın sebebi. Şu tarihteki fiyatı indiren hepsiburadaydı.
Alıntıyı görüntüle
Yani bu fiyata inmesini ilk hepsiburada sağladığı için. Daha sonrasında stok kalmayıp veya indirimin sonlanmasından dolayı kaldırılıp tekrar bu fiyata indirildiği için Tekrar indirimi ve hepsiburada yazdım. O arada 31.08 tarihinde incehesabın indirim yapmasının bununla alakası yok. Anlatabildim mi ?

Böyle tek tek anlatmak gerekiyor sanırım.
Dostum bende sana diyorum ki demek istediğini çok iyi anlıyorum
Bende sana diyorum ki
Böyle bir konu açmaya tekrardan gerek var mıydı 50TL indirim için

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
Benim bununla gelmem gerekmiyor aslında buna senin bakman lazım. Konuya atar yapan sensin çünkü. İndirimler vahiy ile gelmiyor insanlara.
Hocam insanlarında bana sorarsanız bir ürün alacaklarsa akakçeden bakmaları gerekiyor
Ben bir ürün alacaksam uygulamasını indirip alarmını açık bırakırım fiyatınıda kendim sürekli kontrol ederim ortada dün 5600TL olan bir ürün var bunu bugün 5550TL indirem diye konu açmak bana sorarsanız mantıksız ama dün 5600TL olan ürünün konusu açılmamış o yüzden bir şey diyemem tabi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam insanlarında bana sorarsanız bir ürün alacaklarsa akakçeden bakmaları gerekiyor
Ben bir ürün alacaksam uygulamasını indirip alarmını açık bırakırım fiyatınıda kendim sürekli kontrol ederim ortada dün 5600TL olan bir ürün var bunu bugün 5550TL indirem diye konu açmak bana sorarsanız mantıksız ama dün 5600TL olan ürünün konusu açılmamış o yüzden bir şey diyemem tabi
Herkes bakmıyor işte senin gibi akakçeye falan.

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
Herkes bakmıyor işte senin gibi akakçeye falan.
O zaman akakçe ile ilgili rehber hazırlayın madem indirimleri görmüyor herkes
Her gün konuyu yükseltirsiniz insanlar konuyu gördükçe indirim var mı diye bakar böyle de düşünebilirsiniz o vakit

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
O zaman akakçe ile ilgili rehber hazırlayın madem indirimleri görmüyor herkes
Her gün konuyu yükseltirsiniz insanlar konuyu gördükçe indirim var mı diye bakar böyle de düşünebilirsiniz o vakit
Rehber hazırlamayı sevmiyorum dostum. Bu işi yapan zaten sadece akakçede yok zaten. Bazı ürünler bazen akakçede bile gözükmeyebiliyor. Desteklediği siteler falan. Örnek vermem gerekirse önceden VATAN Bilgisayar gözüküyordu şimdi sadece o ürünü sattığı gözüküyor indirim yaptığı falan gözükmüyor. Uzun iş yani

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Onur
4.5 k 6500 xt aldık 5 ay önce onu satip bunu alsam seçim geliyo diye 3 k ya düşer gene üzülürüz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,369
Üyeler
165,346
Son üye
eternal__
Top Bottom