Bitti kart.Yarın k. kartım sıfırlanıyor hala bu baremde kalırsa almayı düşünürüm bi' tane.
Yalnız alımı yaptıktan sonra, gelince ekstra vergi vs. girmesin buna...
Vergiyi satın alma ekranında ödüyorsun.Yarın k. kartım sıfırlanıyor hala bu baremde kalırsa almayı düşünürüm bi' tane.
Yalnız alımı yaptıktan sonra, gelince ekstra vergi vs. girmesin buna...
Kart bitti hellhound var 7k değer mi bilmem de
Her türlü alınır da hellhound modeli nasıl bilmediğim için. Ben de bakıyorum da almak istemedim açıkcası biraz daha bekleyeceğim.Trdeki fiyatlara göre alınır en ucuz 6600 ile arada 4k fark varXFX RX 6600 XT Speedster Swft 210 RX-66XT8DFDQ GDDR6 128 Bit 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XFX RX 6600 XT Speedster Swft 210 RX-66XT8DFDQ GDDR6 128 Bit 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XFX RX 6600 XT Speedster Swft 210 RX-66XT8DFDQ GDDR6 128 Bit 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 23.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dün msı rx 6600 6900'dü. Geliyor arada sırada fırsat kovala derim.Her türlü alınır da hellhound modeli nasıl bilmediğim için. Ben de bakıyorum da almak istemedim açıkcası biraz daha bekleyeceğim.
Ayrıca 1650 falan 3-4k arası vardı galiba bir ara hala var mı bilmiyorum da.
Rakibi RTX 3060 LHR desek o da 35MH civarı veriyor çok fark yok bence.30 MH falan olması lazım. Rakibini düşünecek olursak çok düşük.
LHR kartlar zamanla azalıyormuş herhalde MH tam bilgim yok ama doğru mu?Rakibi RTX 3060 LHR desek o da 35MH civarı veriyor çok fark yok bence.
Ama LHR olmayanı 50MH görür o ayrı, AMD 6000 serisi kartlar bilerek mining yapılmaması İçin düşük bellek veri yolu ile tasarlandı herhalde
Zamanla azalmıyor, LHR kilidi kırılırsa normalde 50MH veren kart 35MH civarı verebiliyor. Aynı şekilde 60MH veren kart 42MH bandı veriyor vs.LHR kartlar zamanla azalıyormuş herhalde MH tam bilgim yok ama doğru mu?
O zaman ucuza ekran kartı bulmak zor olacak desene.Zamanla azalmıyor, LHR kilidi kırılırsa normalde 50MH veren kart 35MH civarı verebiliyor. Aynı şekilde 60MH veren kart 42MH bandı veriyor vs.
LHR kilidini kırmazsan bu değerler daha düşük olur, ama yine de zamanla düşmez hep aynı kalır.
Yaza doğru (tam tarih belli değil diye biliyorum) ETH kazımı bitecek fiyatlar ancak o zaman düşer herhalde.O zaman ucuza ekran kartı bulmak zor olacak desene.