Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Sapphire Radeon Pulse Rx 7900 XTX 23788 TL🔥🔥

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Dax Saz
Seni 2 de durdurmayan şey ne oldu kral
Sorma. Yine bu forumda gördüğüm meşhur 6950xt indirimi. 16bine almıştım. Elimde patladı. 2 ay iade ettirene kadar akla karayı seçtim. Gecelerim heba oldu. Sonunda rapor tutturdum da öyle aldılar zorla.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,714
İsim
Oozdmrsm

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Sorma. Yine bu forumda gördüğüm meşhur 6950xt indirimi. 16bine almıştım. Elimde patladı. 2 ay iade ettirene kadar akla karayı seçtim. Gecelerim heba oldu. Sonunda rapor tutturdum da öyle aldılar zorla.
Geçmiş olsun hocam sizden duydum valla. O kadar sapphire kart satılıyor pek görmüyordum böyle sorunlar. Teknoloji işte en güvendiğimiz marka bile sorun çıkarabilir.

GirayHan

80+ Platinum
nvidia hocam. 3 kuruş fazla olsun nvidia olsun.

şahin doğan

80+ Platinum
Fiyat çok iyi. Marka kötü :) Ama bu fiyata gözü kapalı gider yine de.
Kartın soğutma performansı iyi. Sapphire tarafında karta denk gelmedim. Eskiden soğutma performansı MSI ve Asus'a göre iyi değildi ama son bir kaç yıldır AMD tarafında gözüm kapalı güvenebileceğim marka.

Son düzenleme:

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,764
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Bence bu mesajı sil kendini rezil etme .d
Hocam arkadaş kendi deneyimini ve iade sürecindeki 2 ay beklemeli yaşadıklarını anlatmış. Tecrübelerini anlatmasıyla rezil olacaksa eğer olsun ben razıyım. Ben de Sapphite RX 580 kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım mesela yaklaşık 2-3 sene. O da kendi deneyimini yazacak, sen de yazacaksın ben de yazacağım sonuçta ne kadar çok yorum o kadar güvenli alışveriş...

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Bugün neler oluyor böyle üst üste ıslatılıyoruz

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Turhan Işık
Pek incelemesi yok. Bir eleman youtube da incelemiş. 65-70 derecelerde geziyor. Hotspot ve memoryde 80-85 derecelerde. Fan hızı %70'lere çıkıyor ama eleman sesle ilgili hiçbir yorum yapmamış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir CANFES
bu fiyatlar haftaya hayal olur, ihtiyacı olan kaçırmasın derim.

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Turhan Işık
Neredeyse 4070 ti parasına 7900 xtx alıyorsun. Bende 6900 xt olduğu için bu rakamlara çıkmayı gerek görmüyorum.

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Dax Saz
Bence bu mesajı sil kendini rezil etme .d
Bence sen bu mesajı sil. Zira benim kişisel deneyimim ve yorumum bu yönde. Ve anayasa 26.md.1.fıkraya göre bu görüşü ifade hakkım da var ki forumların amacı deneyimlerin, önerilerin paylaşılmasıdır. Popüler görüşlerin yüceltilmesi değil sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam arkadaş kendi deneyimini ve iade sürecindeki 2 ay beklemeli yaşadıklarını anlatmış. Tecrübelerini anlatmasıyla rezil olacaksa eğer olsun ben razıyım. Ben de Sapphite RX 580 kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım mesela yaklaşık 2-3 sene. O da kendi deneyimini yazacak, sen de yazacaksın ben de yazacağım sonuçta ne kadar çok yorum o kadar güvenli alışveriş...
Radeon 8500 zamanından bu yana 3 tane kartını aldım. Hepsinde de ayrı sorun yaşadım. Bazısı hiç yaşamaz. Bilemem. Nvidia cephesinde de Zotac ızdırap vermiştir. Hiç sorun yaşamadığım marka var mı dersen, Asus derim. Bazısı da onda yaşamıştır bilemem. Benim kişisel deneyimim bu.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,169
Üyeler
166,703
Son üye
bugrake
Top Bottom