Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Sapphire Radeon Pulse Rx 7900 XTX 23788 TL🔥🔥

GirayHan

80+ Platinum
Bence sen bu mesajı sil. Zira benim kişisel deneyimim ve yorumum bu yönde. Ve anayasa 26.md.1.fırkaya göre bu görüşü ifade hakkım da var ki forumların amacı deneyimlerin, önerilerin paylaşılmasıdır. Popüler görüşlerin yüceltilmesi değil sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Radeon 8500 zamanından bu yana 3 tane kartını aldım. Hepsinde de ayrı sorun yaşadım. Bazısı hiç yaşamaz. Bilemem. Nvidia cephesinde de Zotac ızdırap vermiştir. Hiç sorun yaşamadığım marka var mı dersen, Asus derim. Bazısı da onda yaşamıştır bilemem. Benim kişisel deneyimim bu.
palit almadıysan deneyimlemeni öneririm hocam nvidia kanadında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Dax Saz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Evet. Hem de çok kötü. 3 tane sapphire kartı aldım. Birinde fan sorunu, diğerinde vrm sorunu, en sonuncusunda da Vram sorunu yüzünden iade oldu. Sonuncusu 6950XT idi . Sapphire bence hiç güven telkin etmeyen bir marka. Beni AMD'ye küstüren markadır kendisi. Ama bu fiyata alınır yine de. Şansa iyi de çıkabilir.
Sana denk gelmiş. Sapphire amd üretiyor zaten sadece ve kafaya oynayan bir marka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Dax Saz
Sana denk gelmiş. Sapphire amd üretiyor zaten sadece ve kafaya oynayan bir marka.
3 kere denk geldi. Ben tercih etmem. Eden eder. Bir şey diyemem. Ha bu fiyata alacak olsam bir 4. Kere de şansımı denerim. Ama yakın fiyata başka bir marka varsa onu alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Dax Saz
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
4 daha verip 4080 alınır net

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Oha çok iyi fiyat yaa keşke bütçem olsa da alabilsem sjsjsjsj 4K için tam olurdu. :D

Tomzila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert kubilay zekiri
Evet. Hem de çok kötü. 3 tane sapphire kartı aldım. Birinde fan sorunu, diğerinde vrm sorunu, en sonuncusunda da Vram sorunu yüzünden iade oldu. Sonuncusu 6950XT idi . Sapphire bence hiç güven telkin etmeyen bir marka. Beni AMD'ye küstüren markadır kendisi. Ama bu fiyata alınır yine de. Şansa iyi de çıkabilir.
Bende katılıyorum bence kötü bir marka bende nitro+ 6900xt vardı sorunları bitmek bilmedi

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Top Bottom