Grande Terim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,154
https://www.sinerji.gen.tr/sapphire...ing-oc-24gb-gddr6-384-bit-ekran-karti-p-44787 aşırı iyi fiyat çökün rakibi rtx 4080
Son düzenleme:
Marka mı kötü?Fiyat çok iyi. Marka kötüAma bu fiyata gözü kapalı gider yine de.
Sapphire marka iyi markadır hocamFiyat çok iyi. Marka kötüAma bu fiyata gözü kapalı gider yine de.
amd nin kalesi kartFiyat çok iyi. Marka kötüAma bu fiyata gözü kapalı gider yine de.
Modeli pek iyi değil marka gayet iyi.Fiyat çok iyi. Marka kötüAma bu fiyata gözü kapalı gider yine de.
Evet. Hem de çok kötü. 3 tane sapphire kartı aldım. Birinde fan sorunu, diğerinde vrm sorunu, en sonuncusunda da Vram sorunu yüzünden iade oldu. Sonuncusu 6950XT idi . Sapphire bence hiç güven telkin etmeyen bir marka. Beni AMD'ye küstüren markadır kendisi. Ama bu fiyata alınır yine de. Şansa iyi de çıkabilir.Marka mı kötü?
Model demek istemiş olabilir Nitro+ olsa kredi çekip alınır.Modeli pek iyi değil marka gayet iyi.
nitro+ bu fiyata neredeyse imkansızModel demek istemiş olabilir Nitro+ olsa kredi çekip alınır.
Benim kişisel deneyimlerim çok kötü. Ha 3 AMD kartımı da Sapphire markasından almış olmam da benim suçum. O ayrı.Sapphire marka iyi markadır hocam
Seni 2 de durdurmayan şey ne oldu kralEvet. Hem de çok kötü. 3 tane sapphire kartı aldım. Birinde fan sorunu, diğerinde vrm sorunu, en sonuncusunda da Vram sorunu yüzünden iade oldu. Sonuncusu 6950XT idi . Sapphire bence hiç güven telkin etmeyen bir marka. Beni AMD'ye küstüren markadır kendisi. Ama bu fiyata alınır yine de. Şansa iyi de çıkabilir.