6600 satıldı zaten 7600ü kullanıyorum bir de üç fanlı iki slottan büyük kart sıfır en ucuz 7600 fiyatına bile satmam Gaming Oc model2060'ı sattınız mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartlarınız satılık mı acaba 6600 veya 7600
6600 satıldı zaten 7600ü kullanıyorum bir de üç fanlı iki slottan büyük kart sıfır en ucuz 7600 fiyatına bile satmam Gaming Oc model2060'ı sattınız mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
kartlarınız satılık mı acaba 6600 veya 7600
anladım bende rx 590 var yeni bir ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum6600 satıldı zaten 7600ü kullanıyorum bir de üç fanlı iki slottan büyük kart sıfır en ucuz 7600 fiyatına bile satmam Gaming Oc model
evet haklısınız ancak 9k gibi bir bütçem yok o yüzden 2.el bakıyorumİhtiyacın varsa al 9k ya vatandan bu kartı.
Aslında 9a satan zor ya hergün takip etmen lazım hem sıfırında taksit imkanı da var miss gibi al beğenmezsen iade et ikinci el kartından da ucuz oluyor zatenevet haklısınız ancak 9k gibi bir bütçem yok o yüzden 2.el bakıyorum
anladım çok teşekkür ederimAslında 9a satan zor ya hergün takip etmen lazım hem sıfırında taksit imkanı da var miss gibi al beğenmezsen iade et ikinci el kartından da ucuz oluyor zaten