Sapphire RX 5600XT Pulse Mining Performansı Problemi Hk.

senayi

80+
Reaksiyon skoru
9
Herkese Merhaba;

Öncelikle coinlerin yükselişte olması nedeniyle ekran kartı stoklarında yaşanan problemler 2. el ekran kartlarının fiyatını ciddi oranda yükseltti. Bende elimde olan RX 5600XT kartımı bu süreçte satıp stok durumu ve fiyatlar düzelene kadar bir kaç ay kartsız idare etmeyi düşündüm. Daha sonra ise kartı satmak yerine şu an ki coin fiyatları yüzünden mining yapmaya karar verdim.

Bu kararla birlikte lolminer programını indirerek kazım yapmaya başladım. İlk başta ekran kartını stock durumda OC yapmadan kullanmak istedim. lolminer programını çalıştırdıktan belli bir süre sonra kazım 39-40 mh seviyesine çıkmakta ve belli bir süre sonra ise 3-4 mh seviyesine inmekte ve orada kalmaktaydı. Bununla birlikte lolminer programında 2 adet ekran kartı var olarak algılamakta olduğunu fark ettim. 40 mh seviyesindeyken sadece GPU0 kazım yapıyor olarak görünmekte ama 3-4 mh seviyesine indiğinde GPU0 ve GPU1 ikisi birlikte kazım yapıyor olarak görünmekteydi.

Bu tarz problem yaşayan ya da çözüm konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını beklemekteyim.

Ekler

• 1.png
    1.png
    23 KB · Hit: 110
  • Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
AMD Radeon'dan iş birimi mi ne onla ilgili bir ayar yapmak gerekiyor, onu yaptınız mı?

Hayır herhangi bir ayar yapmadım bununla ilgili. Nasıl yapabilirim ya da ne olarak araştırmam gerekir konuyu.

Geri