Yardım Sapphire rx 580 8gb pulse oc

Çıkış zamanları yüzünden farklılıkları varsa farklı ürün kodları alırlar. Örneğin birinin fanı ilk çıktığında 5 yaprak sonrakinde 4 yapraksa farklı ürün kodu alabilir. Veya buna çekirdek hızlarındaki farklılık da sebep olabilir.
Sanırım olabilir hocam çünkü birisinde lite diyo lite Bi sıkıntı çıkartırmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla inceledim baktım ama aralarında fark yok kodları neden değişik bilemedimki yani çok ilginç.
Birisinde lite diyo hocam

Hocam hocam hocam bir dakika bakarmısınızAlıntıyı görüntüle

Bakın dediğim gibi sapphire de yanlış giremez demi hocam (mavi yerde yazıyor ürün kodu)
Sitelerde biraz gezdim ve ağirlikli olarak 11265 05 kodlu olan satılıyor.Üretim zamanı veya yeri farklı olabilir ama emin ol fps farkı yaşamazsin.

Sanırım olabilir hocam çünkü birisinde lite diyo lite Bi sıkıntı çıkartırmı

Birisinde lite diyo hocam
Sıkıntı çıkarmaz ancak lite olan ürünler bir miktar daha ucuz olsun diye çekirdek hızlarında azaltma ve soğutma kısmına biraz daha üstünkörü bir sistem kullanarak üretiliyor. İnceleme videolarından veya sitelerinden soğutmayla ilgili değerlere bakmanı tavsiye ederim.

Revizyon farklılığından dolayı bu kod farkı
Birisinde thermal pad değişimi yapılmış olabilir birisinde daha hızlı fan takılmış olabilir en son rev numarasına göre alın
67 20g olanını yani

Revizyon farklılığından dolayı bu kod farkı
Birisinde thermal pad değişimi yapılmış olabilir birisinde daha hızlı fan takılmış olabilir en son rev numarasına göre alın
67 20g olanını yani
O daha mı iyi

Hocam farklı girilmiştir. Alın birisini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,636
Üyeler
185,781
Son üye
euchre
Geri