Arkadaşlar rx 580 nıtro ekran kartım 50c yi geçince fan açıyor ben bunu iptal etmek istiyorum kasamın hava akışı igrenç kasamda egzos fan bile yok birde bana f/p bir fan önerir misiniz? ve ekran kartının bu özelligini nasıl kapatırım
ekra kartının özelliğini neden kapatıcaksın kart yansın mı istiyorsun dostumArkadaşlar rx 580 nıtro ekran kartım 50c yi geçince fan açıyor ben bunu iptal etmek istiyorum kasamın hava akışı igrenç kasamda egzos fan bile yok birde bana f/p bir fan önerir misiniz? ve ekran kartının bu özelligini nasıl kapatırım
darkın ve aigonun fanlarına bak molex girişiyle takarsan tam performans alırsın güzel bir egzos olurArkadaşlar rx 580 nıtro ekran kartım 50c yi geçince fan açıyor ben bunu iptal etmek istiyorum kasamın hava akışı igrenç kasamda egzos fan bile yok birde bana f/p bir fan önerir misiniz? ve ekran kartının bu özelligini nasıl kapatırım
Usta 50 derecede çalışıyor fan bu özelliği kapatmak istiyorum açılır açılmaz hiç durmadan fan çalışsın ve % de ben ayarlamak istiyorum bunu nasıl yaparımekra kartının özelliğini neden kapatıcaksın kart yansın mı istiyorsun dostum
ekran kartının driverını indirmelisin ordan rahatlıkla yaparsınUsta 50 derecede çalışıyor fan bu özelliği kapatmak istiyorum açılır açılmaz hiç durmadan fan çalışsın ve % de ben ayarlamak istiyorum bunu nasıl yaparım
Sapphıre trıxx programını indirdim sadece kendini 30 dereceye kadar düşürene kadar % 100 fan çalışıyorekran kartının driverını indirmelisin ordan rahatlıkla yaparsın
yani olur mu bilmiyorum lakin msi afterburner bu konuda çok başarılı bir dene istersen yapabileceğim bu kadar elimden geldiğince yardımcı oldumSapphıre trıxx programını indirdim sadece kendini 30 dereceye kadar düşürene kadar % 100 fan çalışıyor
Onura indirdim ondada sade overclock var sagolasın biraz daha araştırıcamyani olur mu bilmiyorum lakin MSI afterburner bu konuda çok başarılı bir dene istersen yapabileceğim bu kadar elimden geldiğince yardımcı oldum![]()
rica ederim iyi akşamlar araştır araştır bulursun mutlakaOnura indirdim ondada sade overclock var sagolasın biraz daha araştırıcam