Neler Yeni

🔥İndirim Sapphire rx 6600 4998TL

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Gören de Gtx 1050 sanır. RX 6600 sonuçta takmayın bu kadar. FPS farkı elbet olucak bütçeye göre bu oluyor sonuçta.
Rx6600 günümüz için yeterli, gta 6 veya başka bir AAA oyun çıkarsa En lowda 30-40 FPS Oynatır 2-3 sene sonra.
60 ile 90 Arasında fark pek önemli değil tabi, ama 30 ile 60 arasındaki fark çok fazla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Yoo, Güvenilir Referanslı Satıcıdan Alırsınız. Ha 5000'e değil 5500 alırsınız ama temiz olur. Facebook gruplarında bazı arkadaşlar çok iyi, KFG Ürün Alırsınız, Bazıları 1 Hafta Test Garantisi Bile Veriyor. Sıfır Olsun Kötü Olsun dediğiniz fps farkları çok yüksek. 50 FPS'den Sırf Sıfır Diye Vazgeçiliyorsa Kusura bakmayın o enayiliktir.
Birader kendim zaten ikinci el ürün alıp satıyorum. hayatımda hiç sıfır ekran kartı almadım sayılır. 580ler 1660sler hepsi ikinci el. fakat rx 6600 gibi pahali kartlar ikinci el hic almam. 5000 lira para bayilacaksam gider sifir alirim. hadi dolandirilirsam diye bir suphe olsun icinizde yoksa asil sizi daha cok enayi yerine koyarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Rx6600 günümüz için yeterli, gta 6 veya başka bir AAA oyun çıkarsa En lowda 30-40 FPS Oynatır 2-3 sene sonra.
60 ile 90 Arasında fark pek önemli değil tabi, ama 30 ile 60 arasındaki fark çok fazla.
eline para gectikce yavas yavas yukseltmek daha mantikli. en azindan daha saglam olur satarken de kolay satilir.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Arada 30-50 fps fark olduğu için olabilir.
Adam yükseltme yapacağı zaman gider satar niye gidip 2. El alsın idarelik alacaktır 2.el alır ona tamam ama diğer türlü 0 sistem toplayıp gpu 2.el almak daha büyük Enayilik

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Birader kendim zaten ikinci el ürün alıp satıyorum. hayatımda hiç sıfır ekran kartı almadım sayılır. 580ler 1660sler hepsi ikinci el. fakat rx 6600 gibi pahali kartlar ikinci el hic almam. 5000 lira para bayilacaksam gider sifir alirim. hadi dolandirilirsam diye bir suphe olsun icinizde yoksa asil sizi daha cok enayi yerine koyarlar.
eline para gectikce yavas yavas yukseltmek daha mantikli. en azindan daha saglam olur satarken de kolay satilir.
Yani Tamam uzatmaya gerek yok, sıfır ile 2.el farkını anlamıştır az çok insanlar. 5000TL'nin GPU piyasasında büyük bir para gibi görmeniz garip olmuş.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
Hocam bir şey soracağım asus dual 6700xt mi alayım 3060 asus tuf gaming mi 10000tl bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Tamam uzatmaya gerek yok, sıfır ile 2.el farkını anlamıştır az çok insanlar. 5000TL'nin GPU piyasasında büyük bir para gibi görmeniz garip olmuş.
5000tl büyük bir para değilde 2.saatinde 80 derece görecek kart için fazla

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Adam yükseltme yapacağı zaman gider satar niye gidip 2. El alsın idarelik alacaktır 2.el alır ona tamam ama diğer türlü 0 sistem toplayıp gpu 2.el almak daha büyük Enayilik
Arkadaşlar tartışmayı uzatmak istemiyorum son mesajım olacak, ama siz sıfır karta 2 katı fiyat bayılıp yükseltme yaparken yarı fiyatına sattığınızda anlarsınız dediğimi. Satarken Sıfır olarak satmıyorsunuz. 2.el olarak satıyorsunuz. 10K Bayıldığınız karta 2 sene sonra 4K teklif gelince anlarsınız dediğimi. Ama 2.el Aldığın kart 10K ise, 8-9'a satarsınız. (Enflasyon vs hesaba dahil değil) Üstüne birde 10K bayıldığınız karta 2-3 kat Az fps alacaksınız. Ama siz bilirsiniz yine.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,277
İsim
a l p e r
Arkadaşlar tartışmayı uzatmak istemiyorum son mesajım olacak, ama siz sıfır karta 2 katı fiyat bayılıp yükseltme yaparken yarı fiyatına sattığınızda anlarsınız dediğimi. Satarken Sıfır olarak satmıyorsunuz. 2.el olarak satıyorsunuz. 10K Bayıldığınız karta 2 sene sonra 4K teklif gelince anlarsınız dediğimi. Ama 2.el Aldığın kart 10K ise, 8-9'a satarsınız. (Enflasyon vs hesaba dahil değil) Üstüne birde 10K bayıldığınız karta 2-3 kat Az fps alacaksınız. Ama siz bilirsiniz yine.
kanka ne diyon sen kimse sifir bisey almasin mi? bizde biliyoz ikinci el de daha ucuza daha iyi kart alinacagini. elinde patlama ihtimali var iste allah allah. bende ikinci el kullaniyorum 3000 liraya 1660s aldim satip rx 6600 almayi dusunuyorum. gidipte ikinci el bidaha niye aliyim sanirsin les bi kart

Hocam bir şey soracağım asus dual 6700xt mi alayım 3060 asus tuf gaming mi 10000tl bütçem var

5000tl büyük bir para değilde 2.saatinde 80 derece görecek kart için fazla
kanka 6700xt daha mantikli olur. 3060ti olsaydi onu al derdim

Grknakgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Gürkan
Bayağı bir boş yapmışsınız, kim ne alıyorsa alır kim ne tercih ediyorsa eder, işinize bakın tercihinizi kendinize saklayın. Burada fırsat ve konu 0 ürün üzerine açılmış, ikinci el konusuna gidin orada tavsiye verin. Kimse 2. El almak zorunda değil ikinci el almadığı için enayi de değil

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Furkan
kanka ne diyon sen kimse sifir bisey almasin mi? bizde biliyoz ikinci el de daha ucuza daha iyi kart alinacagini. elinde patlama ihtimali var iste allah allah. bende ikinci el kullaniyorum 3000 liraya 1660s aldim satip rx 6600 almayi dusunuyorum. gidipte ikinci el bidaha niye aliyim sanirsin les bi kart

kanka 6700xt daha mantikli olur. 3060ti olsaydi onu al derdim
3060ti fiyatlarına bakmadım ama bir bakayım

Adam 0 alır işi bitince satar kaça sattığı umrumda bile olmaz fps ine bakarak alacaksak herkes 4090 alsın ozaman senin kafaya göre sonuç bu

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
https://ty.gl/qhddg7z563 sıfır almak isteyen olursa
Satıcı: Trendyol
Ben indirime bayıldım piyasa fiyatının 1000 tl altında almakla almamak arasında kaldım ihtiyacım yok ama almamaktata zorlanıyorum indirim bu arada güzel şu zaman ikinci ele varılmıyor piyasanın genelinde çer çöp kartlar var dikkat edin illa ikinci el almak isteyen arkadaşlar alabilir burada saçma sapan muhabbet açmak yerine kendi kendilerince tatışabilir ikinci el son 3 4 ayda birsürü ekran akrtı patladı birçok insanın elinde 800 900 tl tamir parası verip sıfır parasına gelen oldu ondan dolayı gerek yok sıfıra yönelmeniz her zaman daha iyi olur .

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,589
İsim
uwu
kanka insan guvenemiyor. bende cok arastirdin facebook gruplarinda letgo olsun sahibinden olsun. insan harbi guvenemiyor. sifir olsun ama kotu olsun. ona bakilirsa herseyin ikinci eli ucuz ama ne cikacagi belli olmuyor
Özellikle garanti sorunu insanı bezdiriyor

Top Bottom