Şuan en ucuz RX 7600 / Çok iyi bir indirim diyemem ama hepsiburada satıcılı ve çoğu kartta peşin fiyatına 3 taksit avantajı var.
degilB580 almak daha mantıklı
Herhangi bir sebep sunar mısın?degil
Intel şunun şurasında adam akıllı belki 1 yıldır ekran kartı piyasasında ve bence hala yazılımsal vs. olarak oturmadı. İnsanlar doğal olarak önyargılı yaklaşıyorlar.Herhangi bir sebep sunar mısın?
7600XT nin bile önünde B580 ama sen bilirsin
Evet onu da ben paylaşmıştım Ama idefixte incehesap satıcılı ve powercolor markaydı bu ürün daha güvenilir diyebiliriz ama tabi fiyatı biraz daha pahalı2 hafta önce idefix de 8500 tl idi bu kart hemde peşin fiyatına 6 taksit
Ben de ilk çıktığında öyle düşünüyordum hatta almayı düşündüm ama güçlü işlemci yerine f/p işlemcilerle kullanıldığında acayip performans farkı oluyor maalesef hala driver problemi düzelmiş değil, düzelir mi onu göreceğiz düzelmesini ben de isterim tabi kiB580 almak daha mantıklı
Performans olarak daha üst segment bir kartı bile yenen bir kart varken neden daha alt segment bir kart alsın ki insanlarIntel şunun şurasında adam akıllı belki 1 yıldır ekran kartı piyasasında ve bence hala yazılımsal vs. olarak oturmadı. İnsanlar doğal olarak önyargılı yaklaşıyorlar.
XT ile fiyatları yakın. Alternatif olarak çok kart olunca biraz normaldir hocam. Açıkcası bende sıfır Rx 7600 alacağıma 2.el Rtx 3070 alırım daha uyguna gelir işimi fazlası ile görür...benim aylardır kfg li rx 6700, 7500 tl e gitmiyor, bu fiyatlara ikinci elde garantili çok daha iyi kartlar var bence
Evet onu da ben paylaşmıştım Ama idefixte incehesap satıcılı ve powercolor markaydı bu ürün daha güvenilir diyebiliriz ama tabi fiyatı biraz daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de ilk çıktığında öyle düşünüyordum hatta almayı düşündüm ama güçlü işlemci yerine f/p işlemcilerle kullanıldığında acayip performans farkı oluyor maalesef hala driver problemi düzelmiş değil, düzelir mi onu göreceğiz düzelmesini ben de isterim tabi ki
bu adam b580-i ryzen 9800x3d ile test etmis o islemciyle b580 performansi ucuyor bu ekran kartini alacak olanlar en fazla 7500f falan kullanirHerhangi bir sebep sunar mısın?
7600XT nin bile önünde B580 ama sen bilirsin