sizden bir ricam var acaba ets2 denediniz mi kaç fps alıyorsunuz diye ben de yeni bir kart almayı düşünüyorumİmzamdaki sistemi kullanıyorum. Tüm oyunlarda ultra ayarlarda aldığım fps ler bunlar. Sizce normal mi? 2K monitör alırsam fps artışı olur mu?
(Monitörüm s23b350 samsung 1920x1080 - 60 hz - 12 yıllık)
Alıntıyı görüntüle
ve sisteminiz gayet iyi fps veriyor ancak yeni bir monitör almanız daha iyi olur ve göreceğiniz görüntü daha net olacaktır tahminimce 18.5 inç ekrana sahip o monitörİmzamdaki sistemi kullanıyorum. Tüm oyunlarda ultra ayarlarda aldığım fps ler bunlar. Sizce normal mi? 2K monitör alırsam fps artışı olur mu?
(Monitörüm s23b350 samsung 1920x1080 - 60 hz - 12 yıllık)
Alıntıyı görüntüle
23" monitör. 2K 27" monitör alacağım ama şuan bütçem yok. Yalnız şöyle bir şey farkettim, AMD ayarlardan fps yi 60 a sabitleyip denedim görüntü akışında hiçbir fark göremedim. Yani mesela BF 2042 de 60 fps ile 370 fps arasında gözle görülür bir fark göremedimsizden bir ricam var acaba ets2 denediniz mi kaç fps alıyorsunuz diye ben de yeni bir kart almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve sisteminiz gayet iyi fps veriyor ancak yeni bir monitör almanız daha iyi olur ve göreceğiniz görüntü daha net olacaktır tahminimce 18.5 inç ekrana sahip o monitör
Maalesef ets2 hiç oynamadımsizden bir ricam var acaba ets2 denediniz mi kaç fps alıyorsunuz diye ben de yeni bir kart almayı düşünüyorum
ve sisteminiz gayet iyi fps veriyor ancak yeni bir monitör almanız daha iyi olur ve göreceğiniz görüntü daha net olacaktır tahminimce 18.5 inç ekrana sahip o monitör
monitör kaynaklı tabii ki de monitör size max 60hzlik görüntü sunduğu için tabi daha deneyimli arkadaşlar size bunun detaylı açıklamasını yapacaktır23" monitör. 2K 27" monitör alacağım ama şuan bütçem yok. Yalnız şöyle bir şey farkettim, AMD ayarlardan fps yi 60 a sabitleyip denedim görüntü akışında hiçbir fark göremedim. Yani mesela BF 2042 de 60 fps ile 370 fps arasında gözle görülür bir fark göremedim
Görememenin sebebi monitör sen onu bi değiştir ben oyun mu oynuyormuşum dedirtecek insana23" monitör. 2K 27" monitör alacağım ama şuan bütçem yok. Yalnız şöyle bir şey farkettim, AMD ayarlardan fps yi 60 a sabitleyip denedim görüntü akışında hiçbir fark göremedim. Yani mesela BF 2042 de 60 fps ile 370 fps arasında gözle görülür bir fark göremedim
Maalesef ets2 hiç oynamadım
Bende hiçbir fark olmaz boş yere masraf yapmayım diye vazgeçmiştim 2k monitörden, uygun denk gelirse alacaz artık. İnşallah dediğin gibidir, heyecanlandım şimdiGörememenin sebebi monitör sen onu bi değiştir ben oyun mu oynuyormuşum dedirtecek insana
Olur hocam merak etme zamanın da alsaymışım dersinizBende hiçbir fark olmaz boş yere masraf yapmayım diye vazgeçmiştim 2k monitörden, uygun denk gelirse alacaz artık. İnşallah dediğin gibidir, heyecanlandım şimdi
vsync kapalı iken yanı 60 fpsye sabit değilken takılma hissi ekran yırtılması yaşarsınSıkıntıdan kastın nedir bilmediğim için soruyorum, freesync nin ne gibi faydası olacak bana
Tebrik ederim, kafamı kurcalayıp duruyordu bu konu, 60 fps de nasıl akıcı oynayıp ta fps yi artırınca anlık takılma yaşadığımı düşünüp duruyordum. Peki bu drumun donanıma bir zararı olurmu?vsync kapalı iken yanı 60 fpsye sabit değilken takılma hissi ekran yırtılması yaşarsın
olmaz ama göz zevkin kötü olur ki akıcı bile olsa yine de 60 fpsden fazlasını monitör sana aktaramaz yani ekran kartını boşa daha çok yormuş olursun 60'a sabitlenmezsenTebrik ederim, kafamı kurcalayıp duruyordu bu konu, 60 fps de nasıl akıcı oynayıp ta fps yi artırınca anlık takılma yaşadığımı düşünüp duruyordum. Peki bu drumun donanıma bir zararı olurmu?