Evet hocam haklısınız ama bu kartın soğutma performansını merak ediyorum alınır mı diye.hocam sapphire 7800xtye 23k vereceğinize aynı fiyata 7900gre hellhound alsanız çok daha iyi olur
Hocam fiyatı bir köşeye bırakıp soğutma performansı olarak söyler misiniz?asla alınmaz bu paray 7900 gre var
soğutma performansı çok güzel hocam sapphirenin nitro+ serisi muazzam bir seri soğutmadan yana bir kaygınız olmasın ama dediğim gibi bu fiyata 7900gre varEvet hocam haklısınız ama bu kartın soğutma performansını merak ediyorum alınır mı diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fiyatı bir köşeye bırakıp soğutma performansı olarak söyler misiniz?
Hocam 7900GRE yi bir köşeye koyup bu kartı yorumlar mısınız? Soğutma performansı vs.Sin erjide 7900gre var 21.6 kya onu al
Evet hocam biliyorum 7900GRE çok daha mantıklı. 70 dereceleri görüyor izlediğim videolarda normal midir?soğutma performansı çok güzel hocam sapphirenin nitro+ serisi muazzam bir seri soğutmadan yana bir kaygınız olmasın ama dediğim gibi bu fiyata 7900gre var
Hocam yorumlamaya ne gerek var 7900 gre dururken al onu gec sogutmasida iyidirHocam 7900GRE yi bir köşeye koyup bu kartı yorumlar mısınız? Soğutma performansı vs.
forumda 7800xt nitro+ kullanan birisi vardı kart max yükte 60-65 derecelerde geziyor diyorduHocam 7900GRE yi bir köşeye koyup bu kartı yorumlar mısınız? Soğutma performansı vs.
Evet hocam biliyorum 7900GRE çok daha mantıklı. 70 dereceleri görüyor izlediğim videolarda normal midir?
Sağ olun hocam.Hocam yorumlamaya ne gerek var 7900 gre dururken al onu gec sogutmasida iyidir
O arkadaşı bulabilir miyim acabaforumda 7800xt nitro+ kullanan birisi vardı kart max yükte 60-65 derecelerde geziyor diyordu
sogutması ıyıdır ama 7900 gre nın hellbound serısıde ıyı uzmez yanıEvet hocam haklısınız ama bu kartın soğutma performansını merak ediyorum alınır mı diye.
Hocam fiyatı bir köşeye bırakıp soğutma performansı olarak söyler misiniz?