Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Alınır mı?

hocam sapphire 7800xtye 23k vereceğinize aynı fiyata 7900gre hellhound alsanız çok daha iyi olur

hocam sapphire 7800xtye 23k vereceğinize aynı fiyata 7900gre hellhound alsanız çok daha iyi olur
Evet hocam haklısınız ama bu kartın soğutma performansını merak ediyorum alınır mı diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asla alınmaz bu paray 7900 gre var
Hocam fiyatı bir köşeye bırakıp soğutma performansı olarak söyler misiniz?

Sin erjide 7900gre var 21.6 kya onu al

Evet hocam haklısınız ama bu kartın soğutma performansını merak ediyorum alınır mı diye.

soğutma performansı çok güzel hocam sapphirenin nitro+ serisi muazzam bir seri soğutmadan yana bir kaygınız olmasın ama dediğim gibi bu fiyata 7900gre var

Sin erjide 7900gre var 21.6 kya onu al
Hocam 7900GRE yi bir köşeye koyup bu kartı yorumlar mısınız? Soğutma performansı vs.

soğutma performansı çok güzel hocam sapphirenin nitro+ serisi muazzam bir seri soğutmadan yana bir kaygınız olmasın ama dediğim gibi bu fiyata 7900gre var
Evet hocam biliyorum 7900GRE çok daha mantıklı. 70 dereceleri görüyor izlediğim videolarda normal midir?

Hocam 7900GRE yi bir köşeye koyup bu kartı yorumlar mısınız? Soğutma performansı vs.

Evet hocam biliyorum 7900GRE çok daha mantıklı. 70 dereceleri görüyor izlediğim videolarda normal midir?
forumda 7800xt nitro+ kullanan birisi vardı kart max yükte 60-65 derecelerde geziyor diyordu

sogutması ıyıdır ama 7900 gre nın hellbound serısıde ıyı uzmez yanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,874
Üyeler
183,483
Son üye
Emirnnjjj
Geri