Neler Yeni

Çözüldü✓ Sapphire RX 9070 XT Nitro+ vs Sapphire RX 9070 XT Pulse

batusnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
Merhabalar herkese iyi forumlar,
Sapphire RX 9070 XT Nitro+ ile Sapphire RX 9070 XT Pulse arasında kaldım. Aralarında 4.500,00-TL fiyat farkı bulunmakta. Nitro+ modelinin görünüşünün daha güzel olması haricinde performansa bir etkisi var mı? Oyun odaklı günlük kullanıcı olduğum için overclock yapmıyorum.
AMD ekran kartları hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığım için sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,096
İsim
Emre siyah
en iyisi asrock alın hiç tereddüte düşmeyin

ThE LoSt

80+ Gold
Merhabalar herkese iyi forumlar,
Sapphire RX 9070 XT Nitro+ ile Sapphire RX 9070 XT Pulse arasında kaldım. Aralarında 4.500,00-TL fiyat farkı bulunmakta. Nitro+ modelinin görünüşünün daha güzel olması haricinde performansa bir etkisi var mı? Oyun odaklı günlük kullanıcı olduğum için overclock yapmıyorum.
AMD ekran kartları hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığım için sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
10+3 faz yerine pulse modelde 8+3 faz bir kaç derece ısı farkı, yeni nesil 12v 2x6 pin güç bağlantısı ve kablo gizlemeyi yarayan arka metal plaka farklar bunlar sizin için bir önem arz etmiyor ise en ucuz modeli alıp geçin. pulse olarak bakmayın konuya gigabyte gaming oc , xfx gibi kartlarda alınabilecek konumdadır.

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
ahmet
asrock stel suan en alınabilir model aklinda olsun

Top Bottom