Pulsar
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 23
- İsim
- Doğanay ALTINTAŞ
Hocam şimdi sorunu şöyle izah edeyim, bilgisayarımı 6-7 ay önce aldım, aldığım günden beri VGA bir monitörde dönüştürücü ile kullanıyorum. Ve aldığım günden beri ara sıra nadir de olsa görüntü bir anda uydudan sinyal alamayıp karıncalanan siyah beyaz ekrana geçen televizyon gibi oluyor alta bahsettiğim olayı bıraktım. Neyse, ben bunun dönüştürücüden kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ta ki sabah bilgisayarıma hiç görüntü gelmeyene kadar, sorunun dönüştürücüde olduğunu umarak PS3'ü bu dönüştürücüyle kendi monitörümde çalıştırdım, ve çalıştı ayrıca kullanımda da bu karıncalanmaya rastlamamıştım PS3 kullandığım süre boyunca. Şu anda bilgisayarı açmayı başardım fakat herhangi bir program açık olmadığında tahminimce ekran kartı yüke binmediği zaman kart yine aynısını yapıyor, kullanmak için arkada bir oyun açtım, ve o şekilde kullanıyorum. Sorunu nedir? Çözümü var mı? Garantisi duruyor ürünün, yollamalı mıyım? SAPPHIRE RX6600 8GB Ürünü Gencer Gaming'den aldım.
(Ek olarak, eskiden de nadir de olsa oluyor diyordum ya, kasadaki HDMI kablosunu çıkartıp taktığımda sorun çözülüyordu, görüntü geri geliyordu.)
(Ek olarak, eskiden de nadir de olsa oluyor diyordum ya, kasadaki HDMI kablosunu çıkartıp taktığımda sorun çözülüyordu, görüntü geri geliyordu.)