Neler Yeni

SAPPHIRE RX6600 GÖRÜNTÜ SORUNU

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Hocam şimdi sorunu şöyle izah edeyim, bilgisayarımı 6-7 ay önce aldım, aldığım günden beri VGA bir monitörde dönüştürücü ile kullanıyorum. Ve aldığım günden beri ara sıra nadir de olsa görüntü bir anda uydudan sinyal alamayıp karıncalanan siyah beyaz ekrana geçen televizyon gibi oluyor alta bahsettiğim olayı bıraktım. Neyse, ben bunun dönüştürücüden kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ta ki sabah bilgisayarıma hiç görüntü gelmeyene kadar, sorunun dönüştürücüde olduğunu umarak PS3'ü bu dönüştürücüyle kendi monitörümde çalıştırdım, ve çalıştı ayrıca kullanımda da bu karıncalanmaya rastlamamıştım PS3 kullandığım süre boyunca. Şu anda bilgisayarı açmayı başardım fakat herhangi bir program açık olmadığında tahminimce ekran kartı yüke binmediği zaman kart yine aynısını yapıyor, kullanmak için arkada bir oyun açtım, ve o şekilde kullanıyorum. Sorunu nedir? Çözümü var mı? Garantisi duruyor ürünün, yollamalı mıyım? SAPPHIRE RX6600 8GB Ürünü Gencer Gaming'den aldım.

(Ek olarak, eskiden de nadir de olsa oluyor diyordum ya, kasadaki HDMI kablosunu çıkartıp taktığımda sorun çözülüyordu, görüntü geri geliyordu.)

televizyonlardaki-karincalanmanin-sebebi-buyuk-patlama-sayfa-resmi.jpg

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Hakanbey
Hdmı dönüştürücülerde genelde sık karşımıza gelen bir durum display çevirici kullan sorun çözülüyor

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam şimdi sorunu şöyle izah edeyim, bilgisayarımı 6-7 ay önce aldım, aldığım günden beri VGA bir monitörde dönüştürücü ile kullanıyorum. Ve aldığım günden beri ara sıra nadir de olsa görüntü bir anda uydudan sinyal alamayıp karıncalanan siyah beyaz ekrana geçen televizyon gibi oluyor alta bahsettiğim olayı bıraktım. Neyse, ben bunun dönüştürücüden kaynaklı olduğunu düşünüyordum. Ta ki sabah bilgisayarıma hiç görüntü gelmeyene kadar, sorunun dönüştürücüde olduğunu umarak PS3'ü bu dönüştürücüyle kendi monitörümde çalıştırdım, ve çalıştı ayrıca kullanımda da bu karıncalanmaya rastlamamıştım PS3 kullandığım süre boyunca. Şu anda bilgisayarı açmayı başardım fakat herhangi bir program açık olmadığında tahminimce ekran kartı yüke binmediği zaman kart yine aynısını yapıyor, kullanmak için arkada bir oyun açtım, ve o şekilde kullanıyorum. Sorunu nedir? Çözümü var mı? Garantisi duruyor ürünün, yollamalı mıyım? SAPPHIRE RX6600 8GB Ürünü Gencer Gaming'den aldım.

(Ek olarak, eskiden de nadir de olsa oluyor diyordum ya, kasadaki HDMI kablosunu çıkartıp taktığımda sorun çözülüyordu, görüntü geri geliyordu.)

televizyonlardaki-karincalanmanin-sebebi-buyuk-patlama-sayfa-resmi.jpg
Benim de bir kaç tane arkadaşım var senin gibi dönüştürücü kullanıyorlardı
Onlarda da Oyun ortasında Ekran gidiyordu veya gidip geliyordu
Dönüştürücü değiştirince çözdü.
Bir tane arkadaşım da gitti Monitör aldı olayı öyle çözdü

1.Arkadaşımda gtx 1050ti
2.Arkadaşımda gtx 1650

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunun dönüştürücüden kaynaklandığına emin misiniz? Aynı dönüştürücüyü PS3 cihazımda kullanıyorum, sorun olmuyor.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sorunun dönüştürücüden kaynaklandığına emin misiniz? Aynı dönüştürücüyü PS3 cihazımda kullanıyorum, sorun olmuyor.
Anlattıklarına göre.
pc de uzun kullanım ve nadir de olsa Siyah beyaz karıncalanma oluyor demişsin
Dönüştürücü olayı bana kalırsa şans işi En iyi Çözüm Monitör değiştirmek

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Hdmı dönüştürücülerde genelde sık karşımıza gelen bir durum display çevirici kullan sorun çözülüyor

Benim de bir kaç tane arkadaşım var senin gibi dönüştürücü kullanıyorlardı
Onlarda da Oyun ortasında Ekran gidiyordu veya gidip geliyordu
Dönüştürücü değiştirince çözdü.
Bir tane arkadaşım da gitti Monitör aldı olayı öyle çözdü

1.Arkadaşımda gtx 1050ti
2.Arkadaşımda gtx 1650
Az önce alıntılama yapmayı unutmuşum, konuya bakarsanız memnun olurum GÖRÜNTÜ YAZARKEN GİTTİ, BİLGİSAYARI TELEVİZYONDA DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜZ DENEYİP GELİYORUM.

Hasan344

80+ Gold
Benim eski rx570 kartta aynı sorun oluyordu. Başka bir dönüştürücü ile denermisin?

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Arkadaşlar mobilden yazıyorum, şu an televizyonda HDMI kablosu ile dönüştürücü olmadan açtım, herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor. Yüksek çözünürlükte olmasına rağmen görüntüde bir bozulma vesaire yok, sorunumun dönüştürücüden kaynaklandığını saptadık, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar mobilden yazıyorum, şu an televizyonda HDMI kablosu ile dönüştürücü olmadan açtım, herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor. Yüksek çözünürlükte olmasına rağmen görüntüde bir bozulma vesaire yok, sorunumun dönüştürücüden kaynaklandığını saptadık, ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Tahmin ettiğim gibi

Top Bottom