Sapphire rx6700xt nitro plus

napıcan bu fiyata 6700 xt mi alacaksın?

https://www.hepsiburada.com/sapphir...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.57.1
Bu satıcı güvenilir midir acaba hiç güvenilir durmuyor sağlık ürünleri satıyorlar ekran kartı satma sebeplerini anlayamadam?
Sorun güvenilirliği değil fiyatı. 6700xt dusunuyosan bunu alabilirsin.

Satıcı hakkında bir şey söyleyemeyeceğim fakat bu model yerine quick alırdım fiyatından dolayı:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun güvenilirliği değil fiyatı. 6700xt dusunuyosan bunu alabilirsin.
speedster quick daha iyi 100 lira fark var.

Satıcı hakkında bir şey söyleyemeyeceğim fakat bu model yerine quick alırdım fiyatından dolayı:

speedster quick daha iyi 100 lira fark var.
Qicki görmemişim bakarken 100liraya değer qick modeli

Alternatif olarak bütçeniz var gibi duruyor nvidia seçeneği de bu yönde:

kafayı mı yedin.
Kafayı yemelik bir durum olduğunu sanmıyorum nitro+ tepe modellerden bu klasmanda. Arkadaş parasını göze alıp almak istemiş olabilir.

Kafayı yemelik bir durum olduğunu sanmıyorum nitro+ tepe modellerden bu klasmanda. Arkadaş parasını göze alıp almak istemiş olabilir.
Anladığın için teşekkür ederim dostum Asus Dual'e bulaşmamak için aradaki fiyat farkına göz yummuştum ama satıcıya güvenmiyorum 9500 lirayken alamadık şimdi çekiyorum çilesini.

XFX tarafındada MERC ilgimi çekiyordu ama onlarda stokta yok ve olanlarda çok uçuk fiyatlarda.

Hocam gigabyte nasıldır acaba?

Anladığın için teşekkür ederim dostum Asus Dual'e bulaşmamak için aradaki fiyat farkına göz yummuştum ama satıcıya güvenmiyorum 9500 lirayken alamadık şimdi çekiyorum çilesini.

XFX tarafındada MERC ilgimi çekiyordu ama onlarda stokta yok ve olanlarda çok uçuk fiyatlarda.

Hocam gigabyte nasıldır acaba?

burada 10 bine düşmüş ama benim tercihim quick olurdu. Çünkü aradaki 1000tl ye değeceğini düşünmüyorum. Gaming oc de iyi bir model quick'ten bir tık iyi olabilir tam bilmiyorum bu modeli.

burada 10 bine düşmüş ama benim tercihim quick olurdu. Çünkü aradaki 1000tl ye değeceğini düşünmüyorum. Gaming oc de iyi bir model quick'ten bir tık iyi olabilir tam bilmiyorum bu modeli.
Nitro plus alacağım teşekkür ederim herkese tekrardan.

Geri