❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Nitro+ 37.999 TL

Ben asla almam 5070ti 40klara bulunabiliyor zaten.Giriş seviyesi denilen kartta gamingpro top seviye denilen bu kartla aynı boyutlarda ve çok daha az güç çekiyor.Yani giriş seviyesi denilen kart top tier denilen karttan daha soğuk çalışacak büyük ihtimalle.GDDR6 belleklerde daha çok ısınıyor zaten.

Giriş seviye 5070TI ile arada 5-6K+ gibi bi' fark olduğunda NITRO+ her türlü alınabilecek bi' kart. Kaldı ki zaten bu sistemleri toplarken güç tüketimi günlük kullanıcının çok da umrunda olmuyor, ya da ufak bi' undervolt yaparak bunu kendine göre düzenleyebilir. MFG konusunda Nvidia bi' tık ileride ama AMD tarafının da bu tip çalışmaları ilerleyen zamanlarda daha da geliştireceğini düşünüyorum. Bunun yanında yeni nesil oyunlarda RT zorunluluğu diye bi' şey imkansız, o zaman piyasadaki herkes elindeki kartları çöpe mi atsın?
Bu iş tamamen F/P ile ilgili, zaten çok parası olan gidip direkt istediği kartı alır ama 5070TI giriş seviye ile NITRO+ böyle bi' kıyaslamada saçma olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte temel olarak sıkıntı AMD'nin üst segment kartlarda bile hep bazı noktalarda soru işareti bırakması. Açıkcası insan 38K para verdikten sonra CW dinlemek istemez ya da bunu dinlememek için FPS sınırlaması, undervolt gibi şeyler. İnsanları bi' noktada Nvidia tarafına kaydıran şeyler hep aslında detaylarda gizli ve detaylar her zaman fark yaratır.
Bu yüzden de bu kartlar ile Nvidia arasındaki makas açılıp daha F/P noktaya gelmeli, yoksa 2-3K için tercihler yine diğer tarafa kayıyor.
Hocam verilen para ile cw ne alaka acaba? Bu kadar güç çekip cw olmayan kart var mı mesela
bu arkadaş en üst segment Asus rog 4090 ve deli gibi cw var E bu adam boşa para vermiş ozaman saçmalamışsınız cidden cw fan sesi gibi gayet normal bir sestir ve olur he aşırı olur oyun oynatmaz haklısınız bazı kartlarda nadirde olsa bu kadar var ama bu yazdıklarınız bana göre çok saçma

Hocam verilen para ile cw ne alaka acaba? Bu kadar güç çekip cw olmayan kart var mı mesela
bu arkadaş en üst segment Asus rog 4090 ve deli gibi cw var E bu adam boşa para vermiş ozaman saçmalamışsınız cidden cw fan sesi gibi gayet normal bir sestir ve olur he aşırı olur oyun oynatmaz haklısınız bazı kartlarda nadirde olsa bu kadar var ama bu yazdıklarınız bana göre çok saçma
Kardeşim mevzunun esas noktasını anlamayıp tek kelime cımbızlayarak gereksiz muhalefet yapmışsın. Bu kadar cızırtı çekiyosa değişim talep etsin videodaki arkadaş. 40K para veriyosam tabii ki aldığım kartın mümkün olan en sessiz şekilde çalışmasını beklerim, CW olan kartı örnek gösteriyosun burada, yok mu yani aynı kartın CW olmayanı. Bunu talep etmek niye saçmalık olsun?
Bahsettiğimiz şey bi' ödemenin karşılığında aldığın hizmetten beklenti. Şansına CW olur olmaz, o teknolojinin içinde olan bi' şey zaten.
Mesele bunun ne kadar aşırı ve yüksek seviyede olduğu...

Arkadaşa aldığımız Asus Prime 5070 Ti coil whine sesini duyduktan sonra RX 9070 XT OC Nitro+ aldığıma çok memnun oldum. Ayrıca Nitro modelleri normal Pulse modelleriyle karıştırmamak gerek. Sonuçta ciddi bir bileşen kalitesi farkıda var. Passmark performans test uygulamasında fizik testi ve 3D render testi esnasında prime 5070 Ti cw sesini duyduktan sonra 5070 Ti almaktan kaçarsınız. Bu ekran kartında da cw sesinden şikayetçi oluyorsanız düzgün bir ekran kartı bulmanız pek olası değil.
İnceleme yazım:

Arkadaşa aldığımız Asus Prime 5070 Ti coil whine sesini duyduktan sonra RX 9070 XT OC Nitro+ aldığıma çok memnun oldum. Ayrıca Nitro modelleri normal Pulse modelleriyle karıştırmamak gerek. Sonuçta ciddi bir bileşen kalitesi farkıda var. Passmark performans test uygulamasında fizik testi ve 3D render testi esnasında prime 5070 Ti cw sesini duyduktan sonra 5070 Ti almaktan kaçarsınız. Bu ekran kartında da cw sesinden şikayetçi oluyorsanız düzgün bir ekran kartı bulmanız pek olası değil.
İnceleme yazım:
arkadaşım 9070xt nitro+ aldı onda da cw var bu nasıl bi yorum :D

arkadaşım 9070xt nitro+ aldı onda da cw var bu nasıl bi yorum :D
Varsa bile asusun prime serisindeki cw sesinden daha azdır. Bu kartlarda cw olayı zaten şansa bağlı ama Nitro serilerinde giriş segment ekran kartlarına göre çok daha az cw sesi olduğu kesin.

Arkadaş herkes her şeyi biliyor. 35 e pulse aldım nitro bile değil geçen hafta ne cw var ne başka bir şey. Yarım saat uğraşıp UV yaptım güç tüketimi de ciddi oranda düştü. 5070ti alın 40 bine de arkadaşlar 5000 serisinde hem driver sorunları hem rop eksikliği problemleri var. Gidip n11 de bilmem ne satıcısından kart alır sonra sorunlu çıkarsa derdinizi anlatıp kartı iade edene kadar 6000 serisi çıkar. Bu fiyata nitro bulan alıp geçmeliydi fiyatlar da zaten değişmiş yine

Geri