Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Nitro+ 37.999 TL

3k fazla verip 5070ti alınır gibi geliyor bana 35k düşerse almayı düşündüğüm bir kart
6900XT 2K için yeterli oluyormu 2.el almayı düşünüyorumda 7700xt ile arasında kaldım

Bu paraları kesinlikle hak etmeyen bir ekran kartı. Bunun ederi max 30-31k

Ney ney :) nitro + olduğunu bilmediğini varsayıyorum
Sapphire olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Reddit'de binlerce sıkıntı yaşayan insanlar var ve çoğuda hep Sapphire modeli kartlar. Bunun yerine gidip giriş seviye 5070 Ti almak çok daha mantıklı.

Sapphire olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Reddit'de binlerce sıkıntı yaşayan insanlar var ve çoğuda hep Sapphire modeli kartlar. Bunun yerine gidip giriş seviye 5070 Ti almak çok daha mantıklı.
En çok satılan model olduğundan olabilir. bu fiyat bana da yüksek 35k olsa ideal olurdu fakat 30k olsun demek saçma. Elimizde iki seçenek var 2-3k fazla verip giriş segment 5070ti almak yada vermeyip orta-üst segment 9070xt

çokta indirim gibi değil

Sapphire pure aldım dehşet coil whine vardı ama sıcaklık değerleri çok iyiydi çok güç çekiyor ayrıca sürücülerin internetten indirilme olayını beğenmedim nvidia daha sorunsuz stabil benim gözümde. Bence amdnin hala daha yolu var .acelesi olmayan 5070ti'in fiyatlarının düşmesini beklesin bence.

Hb de ki world ve peşin fiyatına 9 taksit avantajı fiyatı göz ardı edilebilir ki sipariş verip vermeme konusun da hala gidip geliyorum. Giriş seviyesi 5070ti değil de gamingpro yerine gamerock olsa idi daha haklı bir neden olabilirdi.
Nitro modeli iyi hoş da w değeri çok yüksek bu yüzden pure modeli yada steel Legend modelleri de alınabilir. Araların da ne kadar fark olabilir ki.

35 üstü etmez bence yani kart güzel lakin yeşil firma bu bütçede daha stabil yazılım vesaire ile biz amd yi fp oldugu için alıyoruz

ben aldım cw sesi vardı yüksek fpslerde çıkıyordu ses onuda fps sınırlaması ile çözer ses felan duymazsınız ben yinede şansımı deneyeyim belki yeni kartta ses çıkmaz diye değişim talep ettim iade aldılar stok yok diye ama görünüş olarak çok iyi kart

90

9070xt alınıcak kart degil güç tüketimi aşırı fazla ve 5070ti dan performans oalrak kötü üstüne yeni nesil oyunların çogu artık rt zorunlu geliyor üstüne mfg + pt + fg+ dlss 4.0 daha iyi nvdia

Giriş seviye 5070TI ile arada 5-6K+ gibi bi' fark olduğunda NITRO+ her türlü alınabilecek bi' kart. Kaldı ki zaten bu sistemleri toplarken güç tüketimi günlük kullanıcının çok da umrunda olmuyor, ya da ufak bi' undervolt yaparak bunu kendine göre düzenleyebilir. MFG konusunda Nvidia bi' tık ileride ama AMD tarafının da bu tip çalışmaları ilerleyen zamanlarda daha da geliştireceğini düşünüyorum. Bunun yanında yeni nesil oyunlarda RT zorunluluğu diye bi' şey imkansız, o zaman piyasadaki herkes elindeki kartları çöpe mi atsın?
Bu iş tamamen F/P ile ilgili, zaten çok parası olan gidip direkt istediği kartı alır ama 5070TI giriş seviye ile NITRO+ böyle bi' kıyaslamada saçma olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben aldım cw sesi vardı yüksek fpslerde çıkıyordu ses onuda fps sınırlaması ile çözer ses felan duymazsınız ben yinede şansımı deneyeyim belki yeni kartta ses çıkmaz diye değişim talep ettim iade aldılar stok yok diye ama görünüş olarak çok iyi kart
İşte temel olarak sıkıntı AMD'nin üst segment kartlarda bile hep bazı noktalarda soru işareti bırakması. Açıkcası insan 38K para verdikten sonra CW dinlemek istemez ya da bunu dinlememek için FPS sınırlaması, undervolt gibi şeyler. İnsanları bi' noktada Nvidia tarafına kaydıran şeyler hep aslında detaylarda gizli ve detaylar her zaman fark yaratır.
Bu yüzden de bu kartlar ile Nvidia arasındaki makas açılıp daha F/P noktaya gelmeli, yoksa 2-3K için tercihler yine diğer tarafa kayıyor.

Son düzenleme:
Coil whine olmayan amd kart bulmak çok zor. Undervolt yapmak çözüyor coil whine olayını çoğunlukla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,125
Üyeler
173,462
Son üye
zorbasu
Geri