Neler Yeni

Sapphire Rx6700xt Pulse Bakımı ne zaman yapılmalı?

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
Selamlar 1 yıldır kart bende, hazır sistem olarak almıştım, şimdi ise sıcaklıklar 78 79 derecelerde %55 fanda ve benimde aklıma takılan kartın 1 yıl daha garantisi var ve servise gönderip 2 3 hafta beklemek istemiyorum şahsen evimde yaparım fakat garanti olduğu için içini açmak istemedim, seneye yaparım dedim bakımını. Bu dereceler nasıl ? Karta bir zarari olur mu ? Ve sürekli bu derecelerde kullanmıyorum yani öyle diyeyim.

Shourd

80+ Gold
Selamlar 1 yıldır kart bende, hazır sistem olarak almıştım, şimdi ise sıcaklıklar 78 79 derecelerde %55 fanda ve benimde aklıma takılan kartın 1 yıl daha garantisi var ve servise gönderip 2 3 hafta beklemek istemiyorum şahsen evimde yaparım fakat garanti olduğu için içini açmak istemedim, seneye yaparım dedim bakımını. Bu dereceler nasıl ? Karta bir zarari olur mu ? Ve sürekli bu derecelerde kullanmıyorum yani öyle diyeyim.
bakım yaptırmak iyidir sen yaptır bakımını bişi olmaz ayrıca dediğin kadar uzun sürmez ben adanadan istanbula kargo ile yoladım laptopumu 1 hafta sürdü bakımı yapıp yoladılar yalnız iyi firma ile yolla ben yurtiçi ile yoladım hızlı gitti

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bakım yaptırmak iyidir sen yaptır bakımını bişi olmaz ayrıca dediğin kadar uzun sürmez ben adanadan istanbula kargo ile yoladım laptopumu 1 hafta sürdü bakımı yapıp yoladılar yalnız iyi firma ile yolla ben yurtiçi ile yoladım hızlı gitti
Aslında sorum bakım yaptırmazsam bir şey olur mu demek istedim

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
İsrafil can
bende yaptırmayı düşünü yorumda garanti yeri yapıyor mu ücret alıyormu birde

Shourd

80+ Gold
Aslında sorum bakım yaptırmazsam bir şey olur mu demek istedim
bakım yaptırmazsan yavaş yavaş performans düşmeye başlar fanlar dahada hızlanacağı için baya ses yapar hotstop dereceleri uçar yani aşırı sağlıksız bi durum olur tasitem yaptırmanız
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende yaptırmayı düşünü yorumda garanti yeri yapıyor mu ücret alıyormu birde
kartın garantisi devam ediyorsa ücret almıyorlar

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
İsrafil can
bakım yaptırmazsan yavaş yavaş performans düşmeye başlar fanlar dahada hızlanacağı için baya ses yapar hotstop dereceleri uçar yani aşırı sağlıksız bi durum olur tasitem yaptırmanız

ediyor ama kaç hafta sürüyor bu 6650 xt var gönderebilirim ama bilgisayarı acamam herhalde 12400 f var

hellx6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hellx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam ücret alamadıklarına emin misiniz ?

Shourd

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,777
Üyeler
160,884
Son üye
nashor204
Top Bottom