saracak oyun önerisi

Orix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
106
parasının gram onemı yok. game pass var. saracak bırkac oyun soyler mısınız yada tavsıye eder mısınız. en cok zaman gecırdıgım oyun satısfacory.

half-life. tercih meselesi;)

Dishonered denemediysen denemeni tavsiye ederim. Takılmalık War Thunder olabilir. Ama saatlerce oynayamıyorum ben mesela...Tomb Raider serisi...Hikayeli olarak The Walking Dead veya çoğu kişinin denemediğini düşündüğüm ama çok güzel bir oyun olan This War Of Mine oynayabilirsin. Ne tarz istediğini de belirtirsen ona göre yardımcı olalım. Online, hikayeli, RPG Falan...

Dishonered denemediysen denemeni tavsiye ederim. Takılmalık War Thunder olabilir. Ama saatlerce oynayamıyorum ben mesela...Tomb Raider serisi...Hikayeli olarak The Walking Dead veya çoğu kişinin denemediğini düşündüğüm ama çok güzel bir oyun olan This War Of Mine oynayabilirsin. Ne tarz istediğini de belirtirsen ona göre yardımcı olalım. Online, hikayeli, RPG Falan...
hikaye sıkıcı gelıyor. uzun metınler. sımulasyon sankı daha cok dıkkat cekıcı benım ıcın

parasının gram onemı yok. game pass var. saracak bırkac oyun soyler mısınız yada tavsıye eder mısınız. en cok zaman gecırdıgım oyun satısfacory.
Vampiror survivor. Nedense 35 saat oynamama rağmen sıkmadı.

en sevdiğim oyun satısfactory dıyebılırım.

Total War Rome 2 tabi tarih savaş oyun seviyorsanız

Full hikayeli oyun

Metro 2033 Redux

Metro Last Light Redux

Dishonored

Tomb Raider 2013

Rise of the Tomb Raider

Black Mesa ( Half-Life 1 Remake)

Half-Life 2

Half-Life 2 Episode One

Half-Life 2 Episode Two

Half-Life Blue Shift

Half-Life Opposing Force

Dying Light

Call of Duty Black Ops

Call of Duty Black Ops 2

Call of Duty Modern Warfare

Call of Duty Modern Warfare 2

Call of Duty Modern Warfare 3

Call of Duty World at War

GTA 4 EFLC

GTA SA

Bully

Battlefield 3

Battlefield Bad Company 2

Batman Arkham Asylum

Batman Arkham City

Borderlands

Borderlands The Pre Sequel

Borderlands 2

Tales from the Borderlands

The Walking Dead

BioShock

BioShock 2

BioShock Infinite

Call of Juarez

Call of Juarez Bound in Blood

Call of Juarez Gunslinger

Portal

Portal 2

Return to Castle Wolfenstein

Wolfenstein 2009

Hitman Blood Money

Hitman Absolution

Assassin's Creed

Assassin's Creed 2

Assassin's Creed Brotherhood

Assassin's Creed Revelations

Assassin's Creed Rogue

Mafia

Mafia 2

Far Cry 2

Far Cry 3

Far Cry 3 Blood Dragon

Resident Evil Revelations 2

Resident Evil 4

Resident Evil 5

Resident Evil 6

Theif simülatör aklıma ilk bu geldi dizcilik oyunları bana hep sarmıştır

Geri