Murat çimen
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Valla Hocam bütün ürünler sıfır dikkat etmek lazım ?
ondan çekiniyorum işte şuan 44 e 45 e var siteden mi alsam diyorumValla Hocam bütün ürünler sıfır dikkat etmek lazım ?
Çok kişinin canı yandı bir tane daha vardı böyle bütün ürünler sıfırdı kutuyu ilk biz açıyorduk![]()
hocam fiyatlar çok yüksek bir türlü düşmedi bütçeyi zor çıkartıyorum sizce düşüş olurmuOnu alacağına daha iyi markayı sıfır mağazadan al.
Palit RTX5070Ti GAMEROCK 16GB 256Bit GDDR7 - Game Garaj
Palit GeForce RTX 5070 Ti GameRock, Palit Nvidia GeForce RTX 5070 Ti ekran kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile gamegaraj.com 'da!www.gamegaraj.com
Senin bileceğin iş hocam 2-3K için riske değer dersen dene değmez dersen alma.Denklem basit.ondan çekiniyorum işte şuan 44 e 45 e var siteden mi alsam diyorum
kardeşim ufak mevla farklar için o riske değmez bilinen yerden al kafan rahat olsunondan çekiniyorum işte şuan 44 e 45 e var siteden mi alsam diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam fiyatlar çok yüksek bir türlü düşmedi bütçeyi zor çıkartıyorum sizce düşüş olurmu
alınmaz annatar nickli arkadaşın önerdigi ürün piyasada bulabilicegin top iter 5070ti dır zaten 45 bin tl bütçeniz varsa elin şarrk kurnazı pc cisinden degil resmi yerinden al