🔥İndirim Inno3D RTX 5070 Ti 39.499TL

kasım aralık ayını bulacaktır şahsen bende super modellerini bekliyorum.Gidip 5090 alacağıma daha çok vramli 5080 Super almayı daha mantıklı buluyorum.Burada belli başlı sızıntılar ile ilgili bilgileri ekledim şuan için 5070 Ti Super gibi bir kart ortada yok bu sızıntılarda. yüksek VRAM beklentisinin nedeni ise 2 GB Vram yongalarından artık 3 GB Vram yongalarına geçiş yapıldığından dolayıdır.Alıntıyı görüntüle
Bana şahsen beklenmez gibi geliyor şuan bile kartlar pahalı çıkısından kaç ay geçti 1 yıl sonra çıksa bile iyi fiyata inmesi çok uzun sürer :d

Aynı şekil aklımda 5070 ti almak vardı fakat sanırım super modelleri bekleyeceğim.
Güzel bir karar olur ama 6000 serisi için saf güç artışıda bekliyorum sonuçta yeni mimari ve daha düşük nm sürecine girildi 4000 ile 5000 serisi arasında fark yoktu ama 5000 ile 6000 arasında tahminen 2000 serisi ile 3000 serisi arasındaki saf güç farkı gibi bir fark olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana şahsen beklenmez gibi geliyor şuan bile kartlar pahalı çıkısından kaç ay geçti 1 yıl sonra çıksa bile iyi fiyata inmesi çok uzun sürer :d
Bu ülkede beklenmez daha doğrusu :kekw:

kasım aralık ayını bulacaktır şahsen bende super modellerini bekliyorum.Gidip 5090 alacağıma daha çok vramli 5080 Super almayı daha mantıklı buluyorum.Burada belli başlı sızıntılar ile ilgili bilgileri ekledim şuan için 5070 Ti Super gibi bir kart ortada yok bu sızıntılarda. yüksek VRAM beklentisinin nedeni ise 2 GB Vram yongalarından artık 3 GB Vram yongalarına geçiş yapıldığından dolayıdır.Alıntıyı görüntüle
niye 5070ti super yok bir de bunlar ilk gün yine tavsiye edilen satış fiyatından satılır değil mi? bazıları 2026 diyor 2026 nın sonuna gelir diyor

bence hala pahalı

Şu tipsiz tasarımı yıllardır ısrarla kullanıyorlar. Hani pcb, komponent kalitesi falan da değil sadece tasarımı değiştirerek bile daha fazla satma şansları varken niye bu çirkin tasarımda devam ediyorlar anlamıyorum.

niye 5070ti super yok bir de bunlar ilk gün yine tavsiye edilen satış fiyatından satılır değil mi? bazıları 2026 diyor 2026 nın sonuna gelir diyor
Ti Süper 4000 serisindede bir nevi sürpriz bir kart oldu belki yine beklenmedik şekilde gelebilir.2026 geç bir tarih bu sene sonunda duyurulur.

Geri