🔥İndirim INNO3D RTX 5070 Ti 3X 38.927 TL

33k'ya gigabyte gaming oc 9070 xt mi yoksa bu mu ? inno3d yerine daha güzel bir model olsa iyiydi ama 6.5k fazla vermeye değer mi bilemdim
hocam satmayacaksanız ve uzun süre kullanacaksanız alınır bence ama sürekli güncelliyorsanız sistemi o zaman 2.elde satmak için güzel kart almanız daha iyi olur.

dahada düşücek stoklar arttı bütük ihtimal olması gereken fiyatlara inicek şişirme fiyatlaar iniyor çok şkür

Rtx 5070ti o farka değer 2. El de satarken bile nvidia kartlar daha çabuk satılıyor ekstra olarak bir sürü özeliikleri var.
hocam satmayacaksanız ve uzun süre kullanacaksanız alınır bence ama sürekli güncelliyorsanız sistemi o zaman 2.elde satmak için güzel kart almanız daha iyi olur.
Açık onuşmak gerekirse arkadaşım alacak ona yardımcı olmaya çalışıyorum. dediklerinizde haklısınız uzun sürre kullanılacak ve 2. elde de daha iyi iş çıkarır (5 yıl sonra ne kadar etkisi olur bilmem) ancak arada 6.5k fark var birisi gigabyte gaming oc modeli (evet mükemmel değil ama ventus gibi modellere göre çok daha iyidir) 5070ti ise inno3d'nin base modeli, ikisi de aynı model olsa mesel gaming oc olsa 5070ti'a güvenirdim veya 2'si de inno3d base olsa 9070xt almak istemezdim. Fakat hem 6.5k fazla hem inno3d olunca güvenilmez geldi.
dahada düşücek stoklar arttı bütük ihtimal olması gereken fiyatlara inicek şişirme fiyatlaar iniyor çok şkür
Ek olarak arakdaşın dediği gibi fiyatlar düşmeye devam ediyor özellikle 5070ti'da düşüyor fiyatlar. 5070ti bazında 2k daha fazla verip düzgün model almak daha mantıklı o zaman da aradaki fark 8-9k'lara çıkıyor.

33k'ya gigabyte gaming oc 9070 xt mi yoksa bu mu ? inno3d yerine daha güzel bir model olsa iyiydi ama 6.5k fazla vermeye değer mi bilemdim
Bende 9070 xt bakıyorum ama giriş modelleri bile 29/30 bandına düşmeden almayacam, şuan bence fp değil XT

Yeni 9070xt Nitro aldım 38k peşin 9 taksit. İade edip bunumu alsam ama değmez gibi.

nitro görsel ve soğutma olarak çok üst düzey olsada 33e pulse modelini alirdim ben olsam
Pulse hoşuma gitmedi hocam bunun görsel ve performans anlamın da hoşuma gittiği için aldım yani aradaki 4 5 k fark çok üzmez beni en azından istediğim modeldi. Çıkış fiyatı 36.400 olduğu için bu fiyat da normal geldi ülkedeki enflasyonu düşünürsek. Dolarda artmaya devam ediyor.

İnno kartlar nasıldır acaba
Elime 1660 ti geçmişti. Gayet sessizdi. CW, fan gürültüsü vesaire yoktu. Furmarkı da 72 dereceydi. Yeni modelleri nasıldır bilemem ama tepe modeli olan iChill modeli falanda bayağı sükse yapmış tepe modelidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,298
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri