Neler Yeni

Sari sitede oyun sattim iyice paketledim ama adam yirtik oldugunu soyluyor

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sxowz
Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi

Oriencc

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
İbne geldikten sonra yırtmış o zaman inşallah bozuk göndermez geri gönderirken video çekmen lazımdı alırkende kargocudan itibaren başlat.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
muhammed samet
Yani paketlemede önceki fotoğrafları paketlenmiş şekilde fotograflari

Sxowz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sxowz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece ilandaki fotolari var

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Kabul etme, büyük ihtimal içi boş gelir :D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,068
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
berkay
Artık genelde bunu yapıyorlar içeriği alıp sıkıntı çıktı diye geri dönderiyor. Ve muhtemelen de kutu boş gelir, mağdur siz olursunuz yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, hem parasını hem de oyunu alır.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,068
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Artık genelde bunu yapıyorlar içeriği alıp sıkıntı çıktı diye geri dönderiyor. Ve muhtemelen de kutu boş gelir, mağdur siz olursunuz yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, hem parasını hem de oyunu alır.
bunun hukuki bir çözümü yok mu

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
bunun hukuki bir çözümü yok mu
Kutu yırtıksa kargoda tutanak tutulur, yırtık olduğu için teslim alınmadı diye, döndüğü zaman kargo ürün yok ise içinde kargo dava edilir avukat vs uğraştırır masraf çıkar.

Yani adam kargoya tutanak tutturmadıysa kargo iadesi almayın. Biz şirket olarak öyle yapıyoruz.

memna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Memna
Kargocular yırtmıştır. Kargocular genelde tutanak tutmuyor. Hemen teslim etme derdindeler. Satıcı ve alıcıyı kargo şirketlerine karşı koruyan bir sistem olmalı.

Top Bottom