Hocam fotoğraflar çektiniz miMerhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
İbne geldikten sonra yırtmış o zaman inşallah bozuk göndermez geri gönderirken video çekmen lazımdı alırkende kargocudan itibaren başlat.Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
Yani paketlemede önceki fotoğrafları paketlenmiş şekilde fotograflariMerhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
Kabul etme, büyük ihtimal içi boş gelirMerhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
ama iste o nasil olcakKabul etme, büyük ihtimal içi boş gelir![]()
adam hem para iadesini hem kargosunu geri alır bişi değişmezKabul etme, büyük ihtimal içi boş gelir![]()
Artık genelde bunu yapıyorlar içeriği alıp sıkıntı çıktı diye geri dönderiyor. Ve muhtemelen de kutu boş gelir, mağdur siz olursunuz yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, hem parasını hem de oyunu alır.Merhaba sari sitede sattim oyunumu dedigim gibi onu arkasi yirtik diyor ben gayet guzelce paketlemistim iade edecegim diyor kabul etmeme gibi bi sansim varmi
bunun hukuki bir çözümü yok muArtık genelde bunu yapıyorlar içeriği alıp sıkıntı çıktı diye geri dönderiyor. Ve muhtemelen de kutu boş gelir, mağdur siz olursunuz yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi, hem parasını hem de oyunu alır.
Kutu yırtıksa kargoda tutanak tutulur, yırtık olduğu için teslim alınmadı diye, döndüğü zaman kargo ürün yok ise içinde kargo dava edilir avukat vs uğraştırır masraf çıkar.bunun hukuki bir çözümü yok mu
Yani vardır mutlaka ama, ülkemizde bu tarz şeyler hem uzun sürüyor hem de pek umursanmıyorbunun hukuki bir çözümü yok mu