Neden iade etmek istediğinizi öğrenebilir miyim sakıncası yoksaSarı siteden param güvende ile RX 580 aldım iade etmeye karar versem satıcının kargoyu kabul etmeme hakkı var mıdır
kartı 2 bine aldım 200 de param güvende kesti
pahaliya aldi diye iade etmek istiyor herhldeNeden iade etmek istediğinizi öğrenebilir miyim sakıncası yoksa
bozuk gonderirse sorun olmaz direk iade edersin onda sorun olmazMerak ettim, bozuk gönderebilir bilemezsin
Evet bu sebepten param güvende ile almanız iyi olmuş. Satıcının kargoyu kabul etmeme gibi bir lüksü yok. Adresten teslim almazsa şubeden almak zorunda. Şubeden de almazsa gerekli aksiyonu sahibinden alacaktır. Paket size geldiğinde video kaydı alıp açmayı, iade edeceğinizde de video kaydı ile paketlemeniz yeterli olacaktır.Merak ettim, bozuk gönderebilir bilemezsin
Kabul etmeme hakkı var satıcının burada bilgi eksikliğiniz var hocam artniyetli satıcılar uğraştırır isteseEdebilirsin ama 200 lirani geri alamazsın. 2000 lira yatar hesabına. Satıcının kabul etmeme hakkı pek yok alıcıyı koruya sarı site
furmark yap 20 dk yeterli bir arızası patlağı çatlağı var ise çıkar ortaya ayrıca kaç yıllık kart kim bilir kimler kullandı ne durumda belirsiz termal bakım yapıldımı yapıldıysa sağlıklı yapıldımı bilmiyoruz bunuda neden yazıyorum sıfır kart performansı beklemek saçma olur ısınması vs normal kendiniz anlıyorsanız bakımını yaptırırsınız anlamıyorsanızda pclere yaptırırsınız.Kart gelince hangi testleri yapmalıyım
furmark yap 20 25dk sadece o yetmez ama oyunlara gir fps testlerei yap bak bi kaç internet testine sonuçlar yakın ise bişi olmazKart gelince hangi testleri yapmalıyım