Neler Yeni

Şarj Adaptörü Önerisi

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Orkun Mete
Selam arkadaşlar, telefonum 25w şarj destekliyor samsung içinden adaptör çıkmıyor bildiğniz gibi. Samsung un kendi adaptörünü mü almalıyım yoksa spigen, anker vs gibi markalar daha iyi mi olur? Birde 20 watt da olabilir benim için yeterli şuan geçici olarak apple ın 20w lık adaptörünü kullanıyordum iyi. Tavsiyeleri bekliyorum.

Shourd

80+ Gold
Selam arkadaşlar, telefonum 25w şarj destekliyor samsung içinden adaptör çıkmıyor bildiğniz gibi. Samsung un kendi adaptörünü mü almalıyım yoksa spigen, anker vs gibi markalar daha iyi mi olur? Birde 20 watt da olabilir benim için yeterli şuan geçici olarak apple ın 20w lık adaptörünü kullanıyordum iyi. Tavsiyeleri bekliyorum.
kendi adaptörü daha sağlıklı olur

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Orkun Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi adaptörü daha sağlıklı olur
Ya kendi adaptörü hem biraz daha pahalı aslında ve orijinal olarak belli belirsiz satış yerleri var. Mesela şu linkteki spigen de fena değil gibi daha ucuz da samsung'a göre bunun gibi güvenilir aksesuar markaları daha f/p geldi gözüme.

Amazon

Shourd

80+ Gold
Ya kendi adaptörü hem biraz daha pahalı aslında ve orijinal olarak belli belirsiz satış yerleri var. Mesela şu linkteki spigen de fena değil gibi daha ucuz da samsung'a göre bunun gibi güvenilir aksesuar markaları daha f/p geldi gözüme.

Amazon
samsungun kendi sitesinden veya turkcell gibi bayilere bakabilirsin telefonun pahalı bi modelse kesinlikle orjinal öneririm

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Orkun Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsungun kendi sitesinden veya turkcell gibi bayilere bakabilirsin telefonun pahalı bi modelse kesinlikle orjinal öneririm
Çok gördümde eski mesaj 101 de bimde vs. satılıyor gidip aldım diyenleri hala satılıyor mudur?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Yavuz

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,709
İsim
Yavuz
Ne desteklerse onu verir sıkıntı olmaz.

aapo0908

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
alp
Kendi orjinal sarj aletinden başka sarj aletleri isterse 90 watt olsun super hızlı sarji desteklemiyor bizzat denedim 600 tl ye aldım s23 için o kadar telefon alıyoruz orjinalden şaşmayın çakmada kullandım s21 ile patladı sarj aleti telefon gezmeye gitti

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Orkun Mete
Kendi orjinal sarj aletinden başka sarj aletleri isterse 90 watt olsun super hızlı sarji desteklemiyor bizzat denedim 600 tl ye aldım s23 için o kadar telefon alıyoruz orjinalden şaşmayın çakmada kullandım s21 ile patladı sarj aleti telefon gezmeye gitti
Isınıyor diyenler çoktu yorumlarında ve samsungun sitesinde adaptör için. Bende hem samsunga uyumlu, güvenilir ve soğutması iyi diyi Ankere baktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom