Neler Yeni

Şarj Adaptörü Önerisi

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
S20 FE için hem anker hem de spigen marka şarj adaptörlerim var boseus marka kablolarla kullanıyorum süper hızlı şarj oluyor. Orijinal adaptöründen daha az ısınıyorlar.
2 girişli adaptör alıyorsan 2 girişin toplam çıkışını yazarlar. 2 aleti şarj etmeye kalkarsan yarı yarıya veya daha farklı şekilde bölünür ona dikkat etmen yeterli.

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Orkun Mete
S20 FE için hem anker hem de spigen marka şarj adaptörlerim var boseus marka kablolarla kullanıyorum süper hızlı şarj oluyor. Orijinal adaptöründen daha az ısınıyorlar.
2 girişli adaptör alıyorsan 2 girişin toplam çıkışını yazarlar. 2 aleti şarj etmeye kalkarsan yarı yarıya veya daha farklı şekilde bölünür ona dikkat etmen yeterli.
Evet bende daha az ısındığını söyledikleri için anker ya da spigen arasında ankeri seçtim. Orijinal olanı falan ya da diğerlerini deneme şansım olmadı ısıma durumlarını bilmiyorum ama önemli bir şey olduğunu biliyorum ısınmanın.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Evet bende daha az ısındığını söyledikleri için anker ya da spigen arasında ankeri seçtim. Orijinal olanı falan ya da diğerlerini deneme şansım olmadı ısıma durumlarını bilmiyorum ama önemli bir şey olduğunu biliyorum ısınmanın.
Gan destekli al ısınma konusunda fark ediyor.
Isınmanın da telefona zarar vereceğini sanmıyorum prizde patlar en fazla. :D
Şaka bir yana bu süper hızlı şarj yaparsan adaptör illa ki ısınıyor ama süresi kısaldığı için hemen şarj oluyor. Zaten belirli % lere göre telefon şarj hızını düşürüp yükseltiyor çok iyi ayarlamışlar o işi.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
Samsung 25 Watt Şarj Adaptörü + Kablo Seti, Siyah https://amzn.eu/d/2QERD4e

Başka marka alanların akıbetini genelde görüyoruz ,o yüzden 1 kere alın kafanız rahat olsun , kaç bin liraya telefon alıp şarj aletini orjinal almama kafasından artık çıkmamız lazım

Orkunw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Orkun Mete
Samsung 25 Watt Şarj Adaptörü + Kablo Seti, Siyah https://amzn.eu/d/2QERD4e

Başka marka alanların akıbetini genelde görüyoruz ,o yüzden 1 kere alın kafanız rahat olsun , kaç bin liraya telefon alıp şarj aletini orjinal almama kafasından artık çıkmamız lazım
Aslında olay orijinalin parasından daha ucuza getirmek değil Anker 312 25w var mesela onu almayı düşünüyordum fiyatı da samsungla aynı hatta bir tık daha pahalı. Daha az ısınıyor ve şarj yaparken verdiği Volt değeri daha stabil diye zaten diğer pps dir falan filan uyumluluklar var onda da. Samsunga herkes çok ısınıyor demiş tamam uyumlu vs. ama uzun vadede ısı batarya sağlığını uyumluluk artısından daha çok etkiler.

brsokcu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Barış Okçu
s20 fe kullanıyorum ankerin 65 watt şarj cihazı ile mavi renk süper hızlı şarj kullanabiliyorum ve gerçekten çok hızlı şarj ediyor tırt değil yani bazen buga giriyor düz şarj ediyor 1 hafta boyunca felan. Bunu yaşayan var mı acaba ?

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ahmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,869