darktower
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 527
Bende bu var. Hem bluetooth hem de Havit H2002BG şarj ediyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Fareleri de şarj ettiğim oluyor.
Saolun hocam telefon gibi bir cihaz şarj ettiniz mi herhangibir sorunu yoksa buna karar kıldım sanırımBende bu var. Hem bluetooth hem de Havit H2002BG şarj ediyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Fareleri de şarj ettiğim oluyor.
Teşekkürler ben de öyle düşünüyorumSpigen olan her kategoride iyidir kanka, farklı bir markaya yönelmemeni tavsiye ederim![]()
Rica ederim canımSaolun hocam telefon gibi bir cihaz şarj ettiniz mi herhangibir sorunu yoksa buna karar kıldım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler ben de öyle düşünüyorum
Evet telefonda şarj ettim. Ben de Redmi Note 10S var. Hatta onun desteklediği hızlı şarjın altında kalıyor.Saolun hocam telefon gibi bir cihaz şarj ettiniz mi herhangibir sorunu yoksa buna karar kıldım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler ben de öyle düşünüyorum
Çok saolun hocam sipariş veririm bugünEvet telefonda şarj ettim. Ben de Redmi Note 10S var. Hatta onun desteklediği hızlı şarjın altında kalıyor.
![]()
Redmi Note 10S (6 GB / 128 GB)
Redmi Note 10S detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Telefonun kendi şarj aletini çoğu zaman kullanmıyorum bile. Hatta yukarıdaki indirimden bir tane de siyah aldım. Ses kartı aldım onu beslemek için kullanırım en olmadı.
Şu ana kadar telefon, kulaklık, fare vb. bir sorun yaşamadım. Sadece saç, sakal makinelerini takmazdım. Gerçi elimde bulunanların da girişleri type-c değil, kendilerine özel kabloları var.
Alıntıyı görüntüle
Linkini attığınız spigen 20W şarj aleti 2020 yılında çıkmış eski bir ürün.Çok saolun hocam sipariş veririm bugün
Hocam kusura bakmayın siz bilgili birisiniz galiba, bir şey soracağım gemini bana 2023 çıkışlı dedi cihaza 47 wattlıkla aynı eğer 170 TL'lik farka değecekse 47 wattu alacağım bütçeyi arttırıp.Linkini attığınız spigen 20W şarj aleti 2020 yılında çıkmış eski bir ürün.
Spigen EE301 30W modelini tavsiye ederim. Daha fazla cihaz ile uyumlu.
47 wattluk daha iyi midir? pekiLinkini attığınız spigen 20W şarj aleti 2020 yılında çıkmış eski bir ürün.
Spigen EE301 30W modelini tavsiye ederim. Daha fazla cihaz ile uyumlu.
Evet daha iyi. Spigen essential 47W modelini bir aydır kullanıyorum. Biraz çalışırken tıslama sesi var. Akımı düzgün filtreliyor ve test ettiğimde iki çıkıştan toplam 43W güç verdi.Hocam kusura bakmayın siz bilgili birisiniz galiba, bir şey soracağım gemini bana 2023 çıkışlı dedi cihaza 47 wattlıkla aynı eğer 170 TL'lik farka değecekse 47 wattu alacağım bütçeyi arttırıp.
Benim tek isteğim batarya sağlığına zarar gelmesin ve fiyatı uçuk olmasın
47 wattluk daha iyi midir? peki
Tıs sesi sıkıntılı olduğu anlamına gelmez mi? Merak ettiğim için soruyorumEvet daha iyi. Spigen essential 47W modelini bir aydır kullanıyorum. Biraz çalışırken tıslama sesi var. Akımı düzgün filtreliyor ve test ettiğimde iki çıkıştan toplam 43W güç verdi.
O ses transformatörün yüksek frekansta çalışırken titremesi. Ses az ise çalışması açısından sorun değil. Adaptör sessiz bir odada yarım metre yakınınızda olursa sesi rahatsız edebilir.Tıs sesi sıkıntılı olduğu anlamına gelmez mi? Merak ettiğim için soruyorum