Şarj soketi bozulan telefonu garantiye yollamaya değer mi?

5500H

80+
Reaksiyon skoru
93
Telefonum A34. Type C uyumlu flash bellek (Hikvision E304C) taktıktan sonra şarj sokete oturmamaya başladı. Kabloyu belli bir pozisyonda tutunca sadece şarj alıyor. Bu flash belleği önce de takmıştım bir şey olmamıştı, şimdi neden buna yol açtı fikrim yok. Garanti kullanıcı hatası der muhtemelen diye göndermeye isteksizim, süreç haftalar sürüyor galiba. Yollamaya değer mi sizce? O kadar süre telefonsuz kalmak da istemiyorum, garantiye gireceğine de ümitsizim.

Servis süresini beklemek istemiyorsanız ve garantiden çıkmasını göze alıyorsanız düzgün bir telefon tamircisine uyguna yaptırabilirsiniz .yarım günde elinizde olur .

Telefonum A34. Type C uyumlu flash bellek (Hikvision E304C) taktıktan sonra şarj sokete oturmamaya başladı. Kabloyu belli bir pozisyonda tutunca sadece şarj alıyor. Bu flash belleği önce de takmıştım bir şey olmamıştı, şimdi neden buna yol açtı fikrim yok. Garanti kullanıcı hatası der muhtemelen diye göndermeye isteksizim, süreç haftalar sürüyor galiba. Yollamaya değer mi sizce? O kadar süre telefonsuz kalmak da istemiyorum, garantiye gireceğine de ümitsizim.
direkt şarj oturmuyor diyin flash bellek takmanız bile bir sorun teşkil etmez normalde ama siz belirtmemenizde fayda var. Büyük ihtimal garanti karşılar çok ucuz parça bunlar ana firma için. tek kaybınız bu sürede zaman olur. bence gönderin garanti imkanınız varmış. ileride bu sorun batarya performansını bile etkileyebilir acaba tek bir yönde şarj olurken arada kesinti oluyor mu kim bilir..

Kullanıcı hatası denebilecek hiçbirşey söylemeyin ve ürünü garantiye bırakın, duruma göre aynı gün bile alma şansınız olabilir. Ben samsung servisine bırakmıştım ekranla ilgili bir problemim vardı o sırada şaejbportunu da değiştirmişlerdi, bana birkaç gün içerisinde hallolucağını söylediler bende direkt eve geçtim döndüğümde telefonuma mesaj gelmişti gelip teslim alabilirsiniz diye. Biraz teknik servisin yoğunluğuna bağlı olarak durum değişebilir tabi ama bence garanti varken direkt gönderin.

Garanti süresindeki telefonu sadece yetkili servisine gönderin bunun haricinde başka bir yere gönderin diyenlere aman sakın kulak asmayın. Durduk yere garantinizden olursunuz.. Telefonu garantiye gönderin ve flash bellek olayından bahsetmeyin. Şarja taktığımda bazen şarj oluyor deyin sadece.

Geri