🔥İndirim ŞARJLI HAVA ÜFLEYİCİ 13.000 RPM 453 LİRA 🔥🔥

Bunlara ne zamandan beri bakıyorum en azından PC-Klavye falan temizlemek için şahane olur da piyasada bir sürü dandik versiyonu var gibi geliyor her seferinde de hevesim kaçıyor. Bunun yorumu bile yok mesela risk biraz.

Ödediğin gümrük haracını yakmış oluyorsun öyle de onun için risk zaten. %30 vergi iyiydi ya...
Ben iki defa iade yaptım vergi dahil iade etti hocam. Herhangi bir kaybım olmadı.

Bende var bundan. Full şarjda güzel çalışıyor. Fazla uzun süre tuşuna basarsanız ısınıyor. Benimkinin arkasında hız ayarlama tuşu var.
1731062821693.png

1731062848072.png

bende istiyorum bundan ama 600 civarı fiyat saçma geliyor geçenlerde 250ye lkadar düşmütü temuda onuda almadım. kaç kere kullanıcaz ne gerek var diyorum kendime. onun yerine başka bişey alırım diyip vazgeçiyorum

Benim alma amacım da her sabah araba toz oluyo sabah çıkmadan tozunu alacam o fanla. Bakalım iyi çıkacakmı dağıtım da görünüyo

bende istiyorum bundan ama 600 civarı fiyat saçma geliyor geçenlerde 250ye lkadar düşmütü temuda onuda almadım. kaç kere kullanıcaz ne gerek var diyorum kendime. onun yerine başka bişey alırım diyip vazgeçiyorum
Bana göre 1-2 ayda bir pc üfletmekten başka bir işe yaramıyor :D. Klavyeye tutuyorum arada masadaki eşyalar sağa sola fırlıyor. Kutusunda sıfır gibi duruyor. Pek gerekli bir cihaz değil.

Bana göre 1-2 ayda bir pc üfletmekten başka bir işe yaramıyor :D. Klavyeye tutuyorum arada masadaki eşyalar sağa sola fırlıyor. Kutusunda sıfır gibi duruyor. Pek gerekli bir cihaz değil.
sırf bu yüzden işi alın teri parayı başka gömecek bişey buluruz elbet :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri