Şarjlı tornavida önerisi

Reaksiyon skoru
66
merhaba bilgisayar parcalarını birleştirmek için kullanıcam, temudan veya aliexpressden başka bir siteden önermezseniz sevinirim vergi konusunda sorun yok yurtdışındayım

İNGCO Marka öneririm. Kontrol kalemi gibi ürün ama motorlu bişey. 5sm vidayı bile tahtaya vidaladığını söylemişti satıcı. Çok güzeldi

Ben bunu almıştım. Hayatımı kurtaran bir alet olmuştu ama mıknatısı düştüğü için taktığım uç da düşüyordu. Sabit tutup öyle montajlıyorum. Yine de farklı seçeneklere bak derim.

Ben bunu almıştım. Hayatımı kurtaran bir alet olmuştu ama mıknatısı düştüğü için taktığım uç da düşüyordu. Sabit tutup öyle montajlıyorum. Yine de farklı seçeneklere bak derim.
hocam anlamadım kronik bi sorunumu var

Bilemiyorum. Tercih senin...
bu magazadaki ürünler kalitelimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mıknatısı kaybettinizmi hocam ürünmü sorunluydu yoksa sizinmi hatanızdı

merhaba bilgisayar parcalarını birleştirmek için kullanıcam, temudan veya aliexpressden başka bir siteden önermezseniz sevinirim vergi konusunda sorun yok yurtdışındayım
Yurtdışında olduğunuza göre temu vergi sınırı yok bulunduğunuz yeri seçin o şekil arayın TR konumuna bütün ürünler çıkmıyor

Geri