Donanım Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
merhaba bilgisayar parcalarını birleştirmek için kullanıcam, temudan veya aliexpressden başka bir siteden önermezseniz sevinirim vergi konusunda sorun yok yurtdışındayım
hocam aliexpress veya temuda satılıyormu bulamadımda link atarmısınızİNGCO Marka öneririm. Kontrol kalemi gibi ürün ama motorlu bişey. 5sm vidayı bile tahtaya vidaladığını söylemişti satıcı. Çok güzeldi
merhaba bilgisayar parcalarını birleştirmek için kullanıcam, temudan veya aliexpressden başka bir siteden önermezseniz sevinirim vergi konusunda sorun yok yurtdışındayım
vay be satılmıyormuş. Bizim burda resmi mağazaları varmış orda görmüştümhocam aliexpress veya temuda satılıyormu bulamadımda link atarmısınız
hocam hangisini alayım![]()
Temu: Milyarder gibi alışveriş yapın
Düşük Fiyata Çok Sevilen Ürünler, İhtiyacınız Olan Her Şeyi Bulun.www.temu.com
Bilemiyorum. Tercih senin...hocam hangisini alayım
hocam anlamadım kronik bi sorunumu varThis item was discontinued
Temu'daki bu şarj edilebilir elektrikli tornavida seti, yüksek torklu usb gücü, sessiz çalışma, dayanıklı plastik, 500mah pil ile taşınabilir araç seti, ≤36v voltaj, ev ve ofis kullanımı için ürününe göz atın. yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı. Diğer i̇şletme, sanayi ve ürünlerini de...www.temu.com
Ben bunu almıştım. Hayatımı kurtaran bir alet olmuştu ama mıknatısı düştüğü için taktığım uç da düşüyordu. Sabit tutup öyle montajlıyorum. Yine de farklı seçeneklere bak derim.
hocam anlamadım kronik bi sorunumu var
bu magazadaki ürünler kalitelimi?Bilemiyorum. Tercih senin...
mıknatısı kaybettinizmi hocam ürünmü sorunluydu yoksa sizinmi hatanızdıThis item was discontinued
Temu'daki bu şarj edilebilir elektrikli tornavida seti, yüksek torklu usb gücü, sessiz çalışma, dayanıklı plastik, 500mah pil ile taşınabilir araç seti, ≤36v voltaj, ev ve ofis kullanımı için ürününe göz atın. yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı. Diğer i̇şletme, sanayi ve ürünlerini de...www.temu.com
Ben bunu almıştım. Hayatımı kurtaran bir alet olmuştu ama mıknatısı düştüğü için taktığım uç da düşüyordu. Sabit tutup öyle montajlıyorum. Yine de farklı seçeneklere bak derim.
Yurtdışında olduğunuza göre temu vergi sınırı yok bulunduğunuz yeri seçin o şekil arayın TR konumuna bütün ürünler çıkmıyormerhaba bilgisayar parcalarını birleştirmek için kullanıcam, temudan veya aliexpressden başka bir siteden önermezseniz sevinirim vergi konusunda sorun yok yurtdışındayım