Neler Yeni

Şarkıcı Gülşen Tahliye edildi

Gülşen'in hakkında soruşturma açılması haklı gerekçe midir haksız gerekçe midir?

• Açılan soruşturma haklı bir soruşturmadır.

• Açılan soruşturma haksız bir soruşturmadır.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bakıyorum yine yobazlar coşmuş yahu insanlar hayatı veya kıyafet sizi ilgilendirmez.
Bunu yazmıştım herhalde tekrar yazıyım.

Hayatında hiçbirşey görmemiş en fazla 13-15 yaşındaki asosyal çocuklar burda çok doğru karar gibi saçma şeyler diyorlar başka bir sohbettede avrupa ya da ABD de yaşamak için çıldırdıklarına çok eminim ama orda bu tipleride yaşatmıyorlar ha😂 Milletin özgürlüğüne, yönelimine direkt yaşam tarzına baskı yapan kısıtlayan insanlar oldukça hiçbir zaman sıradan bir ortadoğu ülkesi olmaktan öte geçemiyicez.

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
"Nerde bir taciz olayı vs. olsa altından hacı hoca çıkıyor yalansa yalan de?" Bak bakalım bu taciz olaylarının altında hacı hoca çıkmış mı? Hani bir anlık da olsa kendimden şüphe ettirdin bravo. Okuduğunu, dediğimi bile anlamamışsın. Ve konuyu değiştirip duruyorsun. Ayrıca hangi imam bu Allah aşkına ya? Hangi imam fakirden para toplayıp altına pahalı pahalı arabalar çekiyor hangi Dünya'dasın sen ya? Uydurmuşsun kendi kafanda bir evren, orada kendi hâlinde yaşıyorsun.
Türkiye'de yaşadığından emin misin acaba? Türkçe de yok malum sende attığın birkaç haberle bunu kanıtlayamazsın. Boş yere yazıp beni meşgul etme sen git malum partiye oy ver hadii.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Türkiye'de yaşadığından emin misin acaba? Türkçe de yok malum sende attığın birkaç haberle bunu kanıtlayamazsın. Boş yere yazıp beni meşgul etme sen git malum partiye oy ver hadii.
Anlıyorum, ileri düzeyde köhnelik ve düşük yaş.

Meuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Meuf
Anlıyorum, ileri düzeyde köhnelik ve düşük yaş.
Yaşımın düşük olduğunu nereden çıkardın? Sen önce kendine bir bak ailenden duyduklarınla malum partiye oy verirsin. Ayrıca senin biraz dışarıyı görmen gerekiyor a haberle geçmez bu acı.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bence mantıksız. Herkes istediğini söyleyebilir.
Lisenin adı Atatürk lisesi olsaydı ve hakaret etseydi hiçbir şey olmazdı yüksek ihtimal.
Ona da yaptırım uygulanırdı bence. Ama işte yukardaki arkadaşın da dediği gibi fiili bi durum yok ortada, bence sadece kullandığı sözler yanlış, yargılayıcı bi tutum sergilemiş. Tutuklanması yerine bu sözü üzerine etkilenen zaten kendisi olacaktı insanların bazılarının bakış açısı değişecekti o kadar, kimisi de sevmeye devam edecekti. Şahsen Gülşen'in hareketini yanlış buldum ama tutuklanmasını da yanlış buldum.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Ben hakettigini dusunuyorum sahsen cunku kendisini elestrilenlere oyle cevap verirsen oyle olur tmm imam hatiplerde biraz bende yanlis egitim verildigini biliyorum biraz daha din ve develete dayali ama orasini ayrica din ogretilen biryer olarak da gormeli kiyafetine laf etmem ama gaza gelipde imam hatiplerden sapik cikiyor derse millet galeyana gelir cunku bu toplum bir kivilcimda yakar gecer daha oncesinde bunlari defalarca gorduk benim fikrim budur.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Gülşen adlı sanatçımız zaten tam bir probagandacıdır bence ve istediğinide gayet güzel yapıyor.
Daha önce sadece giydiği kıyafetlerle bile gündem olmuştu kendisi,bu tür eylemleri büyütüp önem kazandıranda bizleriz maalesef.
Bir kesim ve topluma çirkin laflar söyleyip küçümsemesi elbette hoş bir şey değil ve ifade özgürlüğüde olduğunu düşünmüyorum hapis cezası olmasada bir yaptırım uygulanması gerektiği taraftarındayım.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Baba tahliye. Kıyafetiyle rahatsız ettiklerini rahatsız etmeye tekrar geliyor.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
İyi günler. Şarkıcı Gülşen dün akşam İmam Hatiplere çirkin ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle soruşturma açılmış.

Normalde konusunu açmayacaktım fakat soruşturma açılmasını haklı buluyor musunuz bunu istişare edelim dedim.

AKP Sözcüsü Kurtulmuş: Gurur kaynağımız olan İmam Hatiplere söylenen bu çirkin ithamlar kabul edilemez.

Düşünceleriniz nelerdir?
Net haksiz (gulsene karsi bi sempatim yok)

Top Bottom