Neler Yeni

Şarkıcının siyasi görüşünden dolayı onun şarkısını dinlememek.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ben öyle yapıyorum, sizce doğru mu yapıyorum?
Sizce yaptığı siyasete göre mi yoksa sadece yeteneğine göre müzik dinlenilmeli.
Ben bu konuda forum üyelerinin ne diyeceğini merak ettim.
Şöyle örnek vereyim
(varsayımdır)AKPli diye Uğur Işılak'ı dinleyip şarkısını beğenip de Tarkan'ı dinlememek.
(varsayımdır)Solcu diye Engin Nurşani dinleyip sırf RTE'yle sohbeti var diye Neşet Ertaş'ı dinlememek
(Aslında tek başıma olunca sağdan da sanatçılar dinlerim soldan da fakat bir topluluğun içine girdiğimde dinlediğim sanatçının siyasi görüşünden dolayı benim de aynı siyasi görüşünü benimsediğimi düşünmeleri açıkçası beni tedirgin ediyor. Yani burda suçlu sanatçı değildir , toplumumuzun sağcı şarkıcı dinliyor diye illa ki sağcı, solcu sanatçının canlandırdığı bir şarkıyı dinlediğimde solcu olarak nitelendirilmemdir.)
Forum üyeleri umarım bu gaflete düşmemiştir.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
(siyaset çok tartışılan bir konu burda siyaset değil de sadece bu durum hakkındaki düşüncelerinizi belirtirseniz ve benim başımı yakmazsanız sevinirim.)
Akp'li şarkıcılar dinlenmez... kırmızı çizgimiz 😎😎😎

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
diyar
Ben öyle yapıyorum, sizce doğru mu yapıyorum?
Sizce yaptığı siyasete göre mi yoksa sadece yeteneğine göre müzik dinlenilmeli.
Ben bu konuda forum üyelerinin ne diyeceğini merak ettim.
Şöyle örnek vereyim
(varsayımdır)AKPli diye Uğur Işılak'ı dinleyip şarkısını beğenip de Tarkan'ı dinlememek.
(varsayımdır)Solcu diye Engin Nurşani dinleyip sırf RTE'yle sohbeti var diye Neşet Ertaş'ı dinlememek
(Aslında tek başıma olunca sağdan da sanatçılar dinlerim soldan da fakat bir topluluğun içine girdiğimde dinlediğim sanatçının siyasi görüşünden dolayı benim de aynı siyasi görüşünü benimsediğimi düşünmeleri açıkçası beni tedirgin ediyor. Yani burda suçlu sanatçı değildir , toplumumuzun sağcı şarkıcı dinliyor diye illa ki sağcı, solcu sanatçının canlandırdığı bir şarkıyı dinlediğimde solcu olarak nitelendirilmemdir.)
Forum üyeleri umarım bu gaflete düşmemiştir.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
(siyaset çok tartışılan bir konu burda siyaset değil de sadece bu durum hakkındaki düşüncelerinizi belirtirseniz ve benim başımı yakmazsanız sevinirim.)
asla siyasi görüşüne göre kıyaslamam sanatçıları örnek eminem donald trumpu eleştirdi diye dinlemeyi bırakmam başka birini eleştirse yine umrumda olmaz kimsenin siyasi görüşü bizi ilgilendirmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Siyasi görüşleri yüzünden dinlemeyi bıraktığım şarkıcılar var.
Benim de toplum içinde siyasi görüşü yüzünden dinlemediğim şarkıcılar var malesef. Keşke sanatçılar siyasete karışmadan sadece reyini verip çıksa.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Çok nadir dinlerim ben senin dinlediğin şekilde bir olayı varsa. Genelde de kişiliğinden dolayı antipati oluşur hiç sevmem bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Ama verdiğiniz örnek yanlış anlaşılıyor.
Doğru anlaşıldıysa size çok teşekkür ediyorum ve neden bir örneğe bu kadar taktığınızı hâlâ anlamıyorum teşekkürler.

Çok nadir dinlerim ben senin dinlediğin şekilde bir olayı varsa. Genelde de kişiliğinden dolayı antipati oluşur hiç sevmem bile
sevdiğiniz bir sanantçıysa ve onun siyasi görüşü hakkında herhangi bir bilgi sahibi değilken sizin desteklediğiniz partinin karşı tarafında yer alıyorsa vereceğiniz tepkinin hangi yönde yani olumlu veya olumsuz yönde olup olmayacağını çok merak ediyorum.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Doğru anlaşıldıysa size çok teşekkür ediyorum ve neden bir örneğe bu kadar taktığınızı hâlâ anlamıyorum teşekkürler.
Neden bu kadar taktığımı söyleyeyim:
THM özgür bir müziktir. Her eline bağlama alıp çalan THM sanatçısı olamaz.
Gerçek THM sanatçılarını yok o sağcıydı yok solcuydu diye sınıflandırmanız beni rahatsız ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Pardon hatalı mesaj yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden bu kadar taktığımı söyleyeyim.
THM özgür bir müziktir. Her eline bağlama alıp çalan THM sanatçısı olamaz.
Gerçek THM sanatçılarını yok o sağcıydı yok solcuydu diye sınıflandırmanız beni rahatsız ediyor.
Bir örnekten bu kadar rahatsız olmayın efendim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Siz de basit bir örnek vermiyorsunuz ki?
Sözü Neşet Ertaş AKP'liydiye getiriyorsunuz.
sizin bu denli rahatsız olacağınızı bilsem öyle yazmazdım, dilerseniz bu tartışmayı bitirelim teşekkürler.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın

sevdiğiniz bir sanantçıysa ve onun siyasi görüşü hakkında herhangi bir bilgi sahibi değilken sizin desteklediğiniz partinin karşı tarafında yer alıyorsa vereceğiniz tepkinin hangi yönde yani olumlu veya olumsuz yönde olup olmayacağını çok merak ediyorum.
Herhangi bir partiyi tutmuyorum, herhangi bir partili olduğundan da değil. Benim katlanamadığım görüşleri olduğundan dolayı antipatim oluşuyor o sanatçıya karşı.
X sanatçısı haddi olmayan konular hakkında kitlesini yönlendiriyor ve bunun üzerine benim bulunduğum kesimi kötülüyorsa ben bu sanatçıyı sevemem maalesef. Bu yönümün de aşırı kötü olduğunu düşünmüyorum.
Beni veya benim gibileri kötüleyip cahilce veya kötüleyecek açıklama yapıyorsa benim o sanatçıyı sevmemem çok doğal. Üstelik spotify - youtube gibi platformlardan da o adama katkım olmasını da istemem. Zaten bunlara gerek bile kalmadan o kişiden soğuyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,154
İsim
Mert Can Ergün
yabancı şarkı türkü Anadolu rock müziklerini dinleyin

Top Bottom