BIGGZ 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1,504 20 Haziran 2021 #53 cerrah yazmış: Yazık cidden. Millet olarak bu kadar can sıkıcı olmak zorundayız galiba. Devamı için tıklayın... Galiba
cerrah yazmış: Yazık cidden. Millet olarak bu kadar can sıkıcı olmak zorundayız galiba. Devamı için tıklayın... Galiba
Margot Robbie 80+ Titanium Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 21,020 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 61,468 Konum Queensland İsim Margot Robbie İlgilendiği Kategoriler YKS, İskandinav mitolojisi Steam https://steamcommunity.com/id/HarleyQuinnWishesGoodNight/ 20 Haziran 2021 #54 FreezingAcid15 yazmış: buna da mı rağmen? Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Haziran 2021 Ben teröistleri savunmuyorum sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Haziran 2021 Mantıklı Devamı için tıklayın... Yaw kardeşim bu beni ilgilendirmez. Adamın müziğine bakıyorum sonuçta. Siyasi görüşünü napiyim.
FreezingAcid15 yazmış: buna da mı rağmen? Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Haziran 2021 Ben teröistleri savunmuyorum sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Haziran 2021 Mantıklı Devamı için tıklayın... Yaw kardeşim bu beni ilgilendirmez. Adamın müziğine bakıyorum sonuçta. Siyasi görüşünü napiyim.
-Akın Taşkan- 80+ Silver Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 4,932 Dahası Reaksiyon skoru 3,859 Konum tuh ya İsim Akın Taşkan 11 Ağustos 2021 #55 Fikret Kızılok'tan iğrendiğim kadar kimseden iğrenmem herhâlde ama çok severim müziklerini. Özellikle Âşık Veysel'in türkülerini Anadolu Rock'a uyarlaması çok hoşuma gider.
Fikret Kızılok'tan iğrendiğim kadar kimseden iğrenmem herhâlde ama çok severim müziklerini. Özellikle Âşık Veysel'in türkülerini Anadolu Rock'a uyarlaması çok hoşuma gider.