Neler Yeni

Şarkıcının siyasi görüşünden dolayı onun şarkısını dinlememek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Sesi güzelse dinlerim niye dinlemeyeyim? Parti fark etmez. Ama teröre destek veren, terörün siyasi bir yanı olan partiye oy veren adamı dinlemem. Adam asker, polis vuruyor.
peki ya sanatçının sesi senin beğendiğin bir şekildeyse?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle dinlerim ama yaptığı şarkıya bağlı içinde o partinin zihniyetini barındıran en ufak bir harf bile varsa yanından bile geçmem o şarkının.
Yani lafı şuraya getirdiniz : Benim için şarkıcı değil şarkı önemli.
Peki ya toplumda dinlerken aynı şey geçerli mi?

Şöyle dinlerim ama yaptığı şarkıya bağlı içinde o partinin zihniyetini barındıran en ufak bir harf bile varsa yanından bile geçmem o şarkının.

BIGGZ

80+ Bronze
Sesi güzelse dinlerim niye dinlemeyeyim? Parti fark etmez. Ama teröre destek veren, terörün siyasi bir yanı olan partiye oy veren adamı dinlemem. Adam asker, polis vuruyor.
Birde böyle adamları savunan kitle yok mu?
Onlara ayrı sinir oluyorum, geçen -ismi lazım değil- birinin teröristlerle yakın olduğu ortaya çıktı. Altta kitlesi hemen savunmaya geçmiş, askerimiz polisimiz bunlar için şehit oluyor ya en çok ona yanıyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Benim için önemli olan yaptığı müziğin kalitesidir. Sözlerinde “Türk askerlerine ölüm” falan geçmediği sürece kulağıma hoş geleni dinlerim. Siyasi veya dini görüşü beni ilgilendirmez.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Şarkıcının siyasi görüşünden dolayı onun şarkısını dinlememek.
Ben öyle yapıyorum, sizce doğru mu yapıyorum?
Sizce yaptığı siyasete göre mi yoksa sadece yeteneğine göre müzik dinlenilmeli.
Ben bu konuda forum üyelerinin ne diyeceğini merak ettim.
Şöyle örnek vereyim
(varsayımdır)AKPli diye A'ı dinleyip şarkısını beğenip de Z'ı dinlememek.
(varsayımdır)Solcu diye Cyi dinleyip sırf RTE'yle sohbeti var diye X'i dinlememek
(Aslında tek başıma olunca sağdan da sanatçılar dinlerim soldan da fakat bir topluluğun içine girdiğimde dinlediğim sanatçının siyasi görüşünden dolayı benim de aynı siyasi görüşünü benimsediğimi düşünmeleri açıkçası beni tedirgin ediyor. Yani burda suçlu sanatçı değildir , toplumumuzun sağcı şarkıcı dinliyor diye illa ki sağcı, solcu sanatçının canlandırdığı bir şarkıyı dinlediğimde solcu olarak nitelendirilmemdir.)
Forum üyeleri umarım bu gaflete düşmemiştir.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
(siyaset çok tartışılan bir konu burda siyaset değil de sadece bu durum hakkındaki düşüncelerinizi belirtirseniz ve benim başımı yakmazsanız sevinirim.)
Siyasi görüşleri umrumda değil. Ben müziğine bakarım. Örnek verecek olursam Ahmet Kaya bunlardan biri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Siyasi görüşleri umrumda değil. Ben müziğine bakarım. Örnek verecek olursam Ahmet Kaya bunlardan biri.
buna da mı rağmen?

Onlara ayrı sinir oluyorum, geçen -ismi lazım değil- birinin teröristlerle yakın olduğu ortaya çıktı. Altta kitlesi hemen savunmaya geçmiş, askerimiz polisimiz bunlar için şehit oluyor ya en çok ona yanıyorum.
Ben teröistleri savunmuyorum sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Benim için önemli olan yaptığı müziğin kalitesidir. Sözlerinde “Türk askerlerine ölüm” falan geçmediği sürece kulağıma hoş geleni dinlerim. Siyasi veya dini görüşü beni ilgilendirmez.
Mantıklı(y)

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
peki ya sanatçının sesi senin beğendiğin bir şekildeyse?

Aynen öyle şarkıcılardan çok şarkılara değer veriyorum. Toplum içinde genellikle türkçe şarkılar dinlemiyorum. Çünkü insanlar şu şarkıcı zamanında şunu söylemişti diyor. Yav tamam söylemiş de ben o adamı savunmuyorum ki şarkısını dinliyorum hem o şarkıdan da artık para kazanmıyor yani çok takıyorlar. İnsanları hemen ayırmak için yer arıyoruz gibi geliyor bana.

war20anty

80+ Bronze
Yazık cidden. Millet olarak bu kadar can sıkıcı olmak zorundayız galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Size bir şey demedim zaten, terörizmi savunan beyin yoksullarına dedim. Belki vardır aramızda öyle özürlüler, okurlar.
Sosyal medyanın olmazsa olmazı . öyle özürlüler , okurlar.

Düşüncelerini paylaşan herkese çok teşekkürler :D

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bence gayet yanlış bir düşünce, sırf yapımcılar müslüman değil diye bir oyunu oynamamak gibi. Adamın siyasi görüşü ile müziği farklı olabilir.

Buraya da bir tane üstadı bırakayım.

E369DDAE-C98A-4362-A547-D85C61092A3B.jpeg

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben kulağıma hoş gelen müziği dinlerim. Kimin şarkıyı söylediği veya yaptığı çok umurumda olmaz.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Kimsenin siyasi görüşü kimseyi ilgilendirmez bence. Ben x partisini tutuyorum dinlediğim şarkıcı y partisini tutuyor diye dinlememezlik yapmam. Saçmalık bence. İnsanlar müzisyen olurken Yeteneklerine göre iyi bir müzisyen oluyorlar. Siyasi görüşüne göre değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,863
Üyeler
164,573
Son üye
Rüzgar37
Top Bottom