Sarz cok hızlı bitiyor ?

Mehmet Can

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Arkadaşlar samsung a70 kullanıyorum 4500 math ama sadece pubg mobil oynarken sarzim aşırı hızlı bitiyor neden acaba ?

Oksitlenmiş olabilir

Arkadaşlar samsung a70 kullanıyorum 4500 math ama sadece PUBG mobil oynarken sarzim aşırı hızlı bitiyor neden acaba ?
Şarj*
mAh*

Konuya gelecek olursak ;
@MertÖzkaya06
Oksitlenmiş olduğunu sanmam. Daha telefon 1 yıllık. Ayrıyaten oksitlenme olsaydı büyük ihtimalle telefon açılmazdı bile.

@Mehmetcan
PUBG oynarken, bataryasının bitmesi çok çok normal. PUBG telefonu yoran bir oyun. Ve işlemciniz de oldukça güçlü. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
( Tek maçta %5-15 gidiyorsa normaldir. )

Şarj*
mAh*

Konuya gelecek olursak ;
@MertÖzkaya06
Oksitlenmiş olduğunu sanmam. Daha telefon 1 yıllık. Ayrıyaten oksitlenme olsaydı büyük ihtimalle telefon açılmazdı bile.

@Mehmetcan
PUBG oynarken, bataryasının bitmesi çok çok normal. PUBG telefonu yoran bir oyun. Ve işlemciniz de oldukça güçlü. Ben normal olduğunu düşünüyorum.
Olabilir dedim oksitlenmiş demedim oksitlenmeside bir seçenek sonuçta çabuk boşalıyormuş jarjı.

Şarj*
mAh*

Konuya gelecek olursak ;
@MertÖzkaya06

@Mehmetcan
Doğru tek maçta en az şarj 15 gidiyor.

Oyundaki kare sayına ve grafik kalitesinede bağlı.FPS ni 30a sabitlersen oyunun akıcılığından kısmış batarya ömründen uzatmış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,597
Üyeler
189,114
Son üye
yakoz
Geri