Sata 3.0 SSD önerir misiniz?

kozkanat

80+
Reaksiyon skoru
29
Eski laptopumu tozlu sayfalardan çıkardım ve hdd webte gezerken bile aşırı yavaş olduğu için sata 3.0 ssd takmaya karar verdim. İkinci el ile 0 piyasası nerdeyse aynı nedense onu anlamadım. O yüzden sıfır bir sata 3.0 ssd önerebilir misiniz? Tercihim 480 500 gb falan olması

Burda önemli olan yazma okuma dediği gibi hız verir mi ve SSD i gerçek mi sahte mi birde SSD markalarını araştır biraz ben longline kullanıyorum yazma hızını veriyor 336mbps okuma da aynı

Amazondan alacağım için sahte değildir diye düşünüyorum. O ikisi arasından sence hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda önemli olan yazma okuma dediği gibi hız verir mi ve SSD i gerçek mi sahte mi birde SSD markalarını araştır biraz ben longline kullanıyorum yazma hızını veriyor 336mbps okuma da aynı
.

Goodram CX400

En iyisi Samsung'dur, DRAM'le gelir ama gereksiz pahalı. Ben Kioxia alarak işin içinden sıyrılmıştım. Birkaç yıldır kullanıyorum, gayet yeterli, yazılımı da var.

En iyisi Samsung'dur, DRAM'le gelir ama gereksiz pahalı. Ben Kioxia alarak işin içinden sıyrılmıştım. Birkaç yıldır kullanıyorum, gayet yeterli, yazılımı da var.
Çokta pahalıya kaçmak istemiyorum. Çünkü daha ram bakıyorum. Bir yerde max 16 bir yerde max 8 yazıyor laptop için onu çözemedim. Nasıl çözerim diye düşünüyorum. Batarya almam lazım ve kasasını menteşesini tamir ettirmem lazım var da var yani djrhdoehdohe O yüzden çok uçmak istemiyorum

9 TB veri yazmışım, durumu böyle.
1756630009743.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
2 bin lira falan o ya. Ya şimdi almayip kasım aralık indiriminde indirime girmesini beklerim ya da şimdi başka model alırım mecbur
Kafan rahat olur ama Samsung ile. Fiyat çok diyorsan attığın Kioxia yeterli bence eski bir notebook için.

9 TB veri yazmışım, durumu böyle.
Alıntıyı görüntüle
Baya iyi duruyor. Ama ben diske windows kuracağım icin biraz daha hızlı eskiyebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafan rahat olur ama Samsung ile. Fiyat çok diyorsan attığın Kioxia yeterli bence eski bir notebook için.
Katılıyorum o konuda. Ama daha ram alıp kasayı çerçeveyi ve menteşeleri de tamir ettireceğim icin totalde ne kadar tutar karşılayabilir miyim emin değilim. Öğrenciyim malum. Office işlerinde kasmasın donmasın yeterli benim için

Geri