sata 3.0 vs m.2 ssd mi

Reaksiyon skoru
37
monster laptobumda 256 gb samsung marka m.2 ssd var ve depolama olarak yetersiz kalıyor ssd hızına alıştığım için hdd düşünmüyorum ve iki tip ssd arasında kaldım şuanda sata 3 portu ve 2/1 m.2 portum boş hangi port için ssd alacağımı bilemedim 650 tl gibi bir bütçem var 500gb ssd önerilerinizi bekliyorum (neden sata3 yada m.2 almam gerektiğini hızları dışında yazarsanız sevinirim.) takılı olan ssd hız testi ve boş olan portların fotosu ektedir.

Ekler

• guncel ssd hızı.webp
    guncel ssd hızı.webp
    39.9 KB · Hit: 111
  • WhatsApp Image 2020-04-13 at 15.11.31.webp
    WhatsApp Image 2020-04-13 at 15.11.31.webp
    94.9 KB · Hit: 67
Düşünebilirsiniz. Zaten 1 tane m2 ssd var. Yeteri kadar hızlı. Bu ssd de kaliteli ssd. Hız olarak üzmeyecektir. Hem o kadar masraf etmemiş olursunuz hem daha az bir fiyata depolama olarak daha fazla alana sahip olursunuz.

Hız olarak birbirlerine çok yakınlar.
4 Yıldır bi alt modelini kullanıyorum hala yavaşlamadı da bozulmadı da öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama m2 yeterli önemli programları kur yeter kalanını SATA'ya depola.

Düşünebilirsiniz. Zaten 1 tane m2 ssd var. Yeteri kadar hızlı. Bu ssd de kaliteli ssd. Hız olarak üzmeyecektir. Hem o kadar masraf etmemiş olursunuz hem daha az bir fiyata depolama olarak daha fazla alana sahip olursunuz.
dostum birde böyle bir alternatif var bir inceler misin sence hangisi alınır https://www.hepsiburada.com/sandisk...-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-480g-g26-pm-bd805683

Bir adet aşırı yüksek hızlı m2 pci-e ssd var zaten. İkinci diksinizi sata ssd almanızı öneririm. Ucuz bir şey alın geçin. Depolama için kullanacaksınız sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,738
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri