Çözüldü✓ sata ssd 1tb önerisi

Reaksiyon skoru
20
selamun aleyküm
1 tb sata ssd önerebilecek varmı fiyatı önemli değil sağlam olsunda.
bide sata kabloları arasında bi fark varmı eskiden kalma bi kablo var onu takayımmı yenimi alayım?

:D ne bilem reis başka sitelerden güvenilir olurmu bilmediğimden daha sipariş vermedim saten. :D eyvallah sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla reis bende bilemedim samsungu cok övdüler sağlamlıgını içine yeri geliyo fotograf felan atıyom önceki ssd bozuldu daha 2 yıl felan kullandım. ondan dolayı almışken sağlam bişey alayım dedim.

reis bide bişey sorcam simdi incehesapta yazanda 3 yıl garantisi var diyiyor ama o attıgın linkte öyle bişe yazmıyor. garantisi varmı attıgın linkteki ssd de.

:D ne bilem reis başka sitelerden güvenilir olurmu bilmediğimden daha sipariş vermedim saten. :D eyvallah sağolasın

valla reis bende bilemedim samsungu cok övdüler sağlamlıgını içine yeri geliyo fotograf felan atıyom önceki ssd bozuldu daha 2 yıl felan kullandım. ondan dolayı almışken sağlam bişey alayım dedim.

reis bide bişey sorcam simdi incehesapta yazanda 3 yıl garantisi var diyiyor ama o attıgın linkte öyle bişe yazmıyor. garantisi varmı attıgın linkteki ssd de.
Alacağın tüm 870evo ların 5yıl garantisi var.D&R den alabilirsin,kurumsal mağaza.Yakınında D&R varsa fiziksel olarak gidip alabilirsin .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri