Satacağım SSD' mi formatlayamıyorum

HHuseynH

80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar 512GB SSD var D diski sadece oyunlar var diskde başka önemli bir şey yok bios üzerinden denedim orda format seçeneği yokdu bazı anakartlarda var sanırsam, sonra low level format falan denedim onlarda çalışmadı error veriyor locked falan açık uygulama varsa kapat falan daha sonra normal olarak D diskine girdim ve herşeyi seçip normal yolla sildim boş şu an aslında yine low level format denedim yine error veriyor çözemedim neyse sorunlu galiba 2 saatdir tüm yolları denedim CMD den falan. Yani sorum şu zaten ben oyun indirmişdim diske korsan oyunlar steamden alıcak param yok o yüzden direk sağ tık sildim 360gb dosyaları böyle satsam olur mu? zaten boş disk sadece oyunlar vardı sorun çıkarırmı low level format falan atmadan satmam?

Farzen alacak olsam temiz bir diks almayı yeğlerim. Ama yavaş da olsa bu şekilde de alıcısı çıkar tabii.
Önerim LLF atmanız, en fazla 10 dakika sürecek bir işlem.

Anladığım kadarıyla diskin içinde windows olacak şekilde satmak istiyorsun doğru mu?
Bilgisayar güncel ise windows flashı oluşturup boot menü üzerinden o diske format atabilirsin. Güncel değil ise bios üzerinden boot sıralamasında baş sıraya flashı koy ve yeniden başlat bilgisayarı kurulum setup'ına gidicektir pc. Sonrasında o diske format at. flash bellek gibi disk yönetiminden yapma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333
Geri