Neler Yeni

Satılık Ürünlerim Hakkında Fiyat Önerilerinize İhtiyacım Var

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Yerli
Merhabalar arkadaşlar. Mac'e geçtiğim için elimde bulunan bir çok ürünü satacağım ama fiyat konusunda önerilerinize ihtiyacım var.

1- Dell Alienware AW2723DF 27 inç 280Hz 1ms 2K QHD
Ürünü garantiye gönderdim, sıfır geldi ve hiç kullanılmadı yeni gelen ürün. En düşük sıfır fiyatı 17.100₺ - 15-16 ay daha garantisi devam ediyor.

Akakçe Linki:
2- Asus Rog Azoth NX Red Swicth Oyuncu Klavyesi

Ürünü garantiye gönderdim, sıfır geldi ve hiç kullanılmadı yeni gelen ürün. En düşük sıfır fiyatı 11.459₺ - 15-16 ay daha garantisi devam ediyor.

Akakçe linki:
3- Dell Alienware AW720H RGB Çift Mod Oyuncu Kulaklığı

Ürün birkaç defa kullanıldı, 14-15 ay daha garantisi var. En düşük sıfır fiyatı 7.100₺

Epey linki: https://www.epey.com/kulaklik/dell-alienware-aw720h.html (Sıfır stokları bitmiş en son fiyat bilgisi için epey linki ekledim)

4- AMD Ryzen 2200G İşlemci

Ürün 2-3 yıl kadar kullanıldı, işlemciyle beraber Ryzen 5 5600'e ait stok fanda verilecek onu hiç kullanmadım ve ryzen 5 5600 kutusuda verilecek. Yani işlemci 2200G, yanında verilecek parçalar 5600'e ait. En düşük sıfır fiyatı 2.166₺

Akakçe linki: https://www.akakce.com/islemci/en-u...-dort-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,205027907.html

Bu ürünlerin satış fiyatını belirleme konusunda görüşlerinizi almak istedim. Hem alıcıya avantajlı bir alışveriş hem de benim zararımı en aza indirecek fiyatlar sizce ne olmalı?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
efe araci
monitörünüzün mükemmel bir monitör olduğunu duymuştum klavye hakkında pek bir bilgim yok asus marka olduğu için yüksek ihtimal 2. elde dikkat çeker
monitörünüz çok yıpranmadıysa ve yazdığınız üzere 0 ayarında, açıklamaya 0 ayarında yazıp 14-15k ya çok rahat satılabilir diye düşünüyorum.
işlemci artık çok eskidiği için muhtemelen 700-800 aralığında satılır
klavye ile ilgili pek bir bilgim yok diğer arkadaşların da önerilerini beklemenizi tavsiye ederim.

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ahmet Yerli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
monitörünüzün mükemmel bir monitör olduğunu duymuştum klavye hakkında pek bir bilgim yok asus marka olduğu için yüksek ihtimal 2. elde dikkat çeker
monitörünüz çok yıpranmadıysa ve yazdığınız üzere 0 ayarında, açıklamaya 0 ayarında yazıp 14-15k ya çok rahat satılabilir diye düşünüyorum.
işlemci artık çok eskidiği için muhtemelen 700-800 aralığında satılır
klavye ile ilgili pek bir bilgim yok diğer arkadaşların da önerilerini beklemenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim hocam, monitör garantiden sıfır geldi, sıfır gelen ürün hiç açılmadı ve kullanılmadı. 14K civarı uygun olacaktır o halde.

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ata
ilgilenirseniz monitörü biraz pazarlık yapacaksak almak isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,089
Üyeler
168,572
Son üye
hayalikarakter
Top Bottom